Vier badplaatsen langs de Egeïsche kust

Vanalles te beleven bij heerlijke temperaturen

De Turkse Egeïsche kust is een typische zomerbestemming. De temperatuur in april bedraagt overdag gemiddeld 21°C en in de zomermaanden loopt dit op tot ongeveer 33°C, om dan in oktober het seizoen af te sluiten met 24°C. De Egeïsche kust, met als luchthaven Dalaman, heeft voor iedereen wat wils en is dan ook de ideale vakantiebestemming voor de hele familie. Lees meer

Bezoek de Egeïsche kust van april tot oktober en geniet van aangename temperaturen en de gastvrijheid van de Turken.
  • Bezoek een van de vier aangename badplaatsen
  • Ga naar Marmaris voor watersporten
  • Lig lekker op het strand zonder massatoerisme
  • Waan je in de zevende hemel in Olüdeniz
Boek nu

Marmaris

Turkije is meer dan zon, zee en strand. Aan de Egeïsche kust is dit ook het geval. We bekijken vier badplaatsen langs deze kuststrook van dichterbij. Marmaris is wellicht de topper en bezit de grootste jachthaven van Turkije. Er is hier een overvloed aan watersportmogelijkheden, shopping, excursies en het is dé trefplaats voor het nachtelijk uitgaansleven. Wie het echter rustig wil houden kan naar Dalyan, een dorp gelegen tussen een meer en de zee. De hoogtepunten hier zijn schildpadden, modderbaden, rietlandschap en rotsgraven.

Calis Beach

Misschien wil je alleen maar een eenvoudig strand zonder massatoerisme? Dan is Calis Beach in Fethiye de oplossing. Je krijgt er bovendien nog een moderne stad met shoppingmogelijkheden bovenop.

Olüdeniz

En voor de romantische zielen kozen we Olüdeniz uit. Een tropisch paradijs met witte zandstranden, vele eilandjes en helblauw water. De stad kreeg de bijnaam "Blue Lagoon". Je zou denken dat dit alleen maar in films bestaat. Bovendien vind je hier genoeg rustige plekje om je in de zevende hemel te wanen. Geen hotels langs het strand, geen motorboten in het water, alleen jij, de natuur en ....

Ephese

We zouden het bijna vergeten. Deze vier bestemmingen zijn de ideale uitvalsbasis voor excursies naar de antieke stad Ephese en de opgravingen en rotsgraven van Kaunos. Dit is zeker een aanrader voor cultuurliefhebbers en mensen die geïnteresseerd zijn in de oudheid.

Reviews en beoordelingen Egeïsche Kust

Heb je zelf tips of opmerkingen over Vier badplaatsen langs de Egeïsche kust? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info