Mooie vakantiewoning huren in de Vlaamse Ardennen

Mooie vakantiewoning huren in de Vlaamse Ardennen

Op zoek naar een gezellig vakantiehuis in Maarkedal, Vlaamse Ardennen, geschikt voor 9 personen? Ontdek Le bonheur de Louise in Louise-Marie, een ideale plek om te genieten van rust en groen in dit idyllische dorpje.

Louise-Marie, werd vernoemd naar de eerste koningin der Belgen, Louise-Marie, ligt in het zuiden van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Dit charmante gehucht op het grondgebied van Etikhove nodigt je uit voor een heerlijk verblijf, omgeven door de betoverende landschappen aan de grens van Nukerke, Schorisse en Ronse.

De parochie en het pittoreske kerkje, gewijd aan Onze-Lieve-Vrouw van La Salette, vormen de kern van Louise-Marie. Vanuit hier is een wandeling naar het betoverende Muziekbos eenvoudig te ondernemen.

Niet alleen biedt deze locatie rust en groen, maar het dient ook als een centrale uitvalsbasis om omliggende steden te verkennen. Ronse en Kwaremont liggen op slechts 5 minuten afstand, Oudenaarde op 15 minuten, terwijl Gent, Kortrijk, Brugge en Brussel allemaal binnen handbereik zijn, respectievelijk op 30 en 50 minuten rijden.

Ontdek de Ronde van Vlaanderen-hellingen in Maarkedal

Maarkedal staat bekend om zijn hellingen, kasseistroken, glooiende heuvels, holle wegen, knotwilgen, bossen, beekjes en prachtige vergezichten. Verborgen pareltjes liggen achter elke bocht en langs kronkelende wegen. In Louise-Marie, Etikhove, Kerkem, Maarke en Nukerke, zes charmante dorpen langs de taalgrens tussen Ronse en Oudenaarde, kun je het unieke landschap en authentieke sfeer ervaren.

De Taaienberg, Eikenberg, Steenbeekdries en Kortekeer zijn slechts enkele van de bekende uitdagende beklimmingen die elk voorjaar duizenden wielrenners trotseren. Maarkedal vormt het schilderachtige decor voor de Vlaamse wielerklassiekers, waaronder de befaamde Ronde van Vlaanderen.

Vlaamse Ardennen - Wandelparadijs

Ontdek de Vlaamse Ardennen, de ideale bestemming voor wandelliefhebbers met zijn uitgestrekte landelijke wegen en adembenemende vergezichten. Of overweeg een ontspannen tochtje met de Vespa of huifkar. Keer keer op keer terug en ontdek telkens weer nieuwe, betoverende plekjes. Huur nu jouw vakantiewoning voor 9 personen in Maarkedal, de gemeente die wandelplezier belooft in een betoverende omgeving.

Le bonheur de Louise - Jouw thuis weg van huis

Bij Le bonheur de Louise staan we voor netheid, hygiëne en genieten met dat tikkeltje meer. Onze vakantiewoning biedt een gezellige ontvangst, opgemaakte bedden en badlinnen voor alle gasten. Na vertrek verzorgen wij de schoonmaak, allemaal inbegrepen in de kostprijs. En voor wie wil ontspannen, is er de hot-tub-ervaring met een glaasje bubbels erbij.

Meer informatie en boekingen op de website van vakantiehuis Le bonheur de Louise. Geniet van een zorgeloos verblijf te midden van de prachtige Vlaamse Ardennen!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info