Citytrip Brugge of weekendje weg? Alle bezienswaardigheden

Twee wandelroutes laten Brugge twee keer zien, ideaal voor een citytrip

Op de niet eens zo grote oppervlakte die Brugge omvat, staan een enorm aantal monumenten en gebouwen. We brengen je tijdens je citytrip Brugge of weekendje weg Brugge langs de mooiste ervan. Maar ook de andere aspecten van de stad komen aan bod. De belangrijkste winkelstraat, de Brugse Reien, het Minnewater, ... en het culinaire zijn we niet vergeten. Naargelang de tijd die je besteedt aan elk daarvan ben je minstens twee uur tot een halve dag onderweg. Museumbezoek en winkelen is dan nog niet ingerekend. Lees meer

 • Brugge 3 dagen hotel 3* met ontbijtbuffet

  Brugge 3 dagen hotel 3* met ontbijtbuffet

  Dit hotel ligt nabij 't Zand waar meteen ook de winkelstraten beginnen en het amper 10 minuten wandelen is tot op de Markt. Verblijf met ontbijtbuffet. Hotel met zwembad en eigen parking.
  va. € 85 - Boek nu
 • Belangrijkste monumenten en gebouwen
 • Musea-mogelijkheden
 • Erfgoed en natuur tegelijk
 • Inclusief toeristische toppers 

Gratis reisgids Brugge?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5

Met onze stadswandelingen door Brugge kom je niet alleen langs een aantal van de mooiste historische bezienswaardigheden van Brugge maar ook op een resem interessante locaties waar een mooie brok natuur centraal staat.  De natuur in de omgeving van de stadsvesten is bijvoorbeeld zeer gevarieerd. Je wandelt met de 'poortenwandeling Brugge' als het ware door een arboretum met prachtige bomen zoals paardenkastanjes, platanen, linden, platanen, moerascipressen, eiken, beuken, tulpenbomen enz. Op diverse plaatsen bij de stadsvesten vormen in de lente tienduizenden voorjaarsbloemen een feest voor het oog.

Brugge bezoeken

Je zal wel merken dat er voor heel veel bezienswaardigheden inkomgelden gevraagd worden. Als je alles samentelt dan kom je op het einde van de dag aan een aardig bedrag. Wil je veel musea bezoeken dan kan een Brugge City Card voordelig zijn (geldig gedurende 3 opeenvolgende dagen, 48€ in 2014). Meer info op www.bruggecitycard.be

Reviews en beoordelingen citytrip Brugge

Heb je zelf tips of opmerkingen over Brugge? Plaats je beoordeling

K. da Silva Adriano 11 januari 2018

Wij hebben de wandelroute gedaan. Het was prima te volgen. Een opmerking over St Jan Ziekenhuis: zij hebben geen tentoonstelling over medische voorwerpen zoals in het gids staat maar alleen apotheekvoorwerpen.

leemans nadine 7 september 2017

superervaring, alles gezien , gedetailleerd

Rachel Volders 29 maart 2017

Prima wandeling. Ons hotel was aan de markt dus de route vanaf daar begonnen. Heel duidelijk en interessant.

Marleen Embrechts 7 april 2016

Goede fijne uitleg over Brugge!

Jeffrey Thomas 19 oktober 2015

Duidelijke omschrijving plus foto's. veelzijdige informatie zoals waar parkeren.Duidelijke wandelkaart. De papieren versie laat niets te wensen over. Spijtig dat er geen QR code is om de papieren versie wat toch veel blaadjes zijn te scannen voor op de GSM.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info