• Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen ****

  Achterhoek 3 dagen in hotel 4*

  va. € 155 -

  Hotel 's Gravenhof Zutphen **** ligt pal in het historische centrum van Zutphen. Een monumentaal pand met hedendaags comfort.

 • GH Luxemburg hotel 3* gastronomisch verblijf

  GH Luxemburg hotel 3* gastronomisch 3-daagse

  va. € 198 -

  Een echt gastronomisch verblijf op de grens tussen Duitsland en het Groothertogdom Luxemburg nabij Diekirch en Vianden. Het is er zowel genieten van natuur als van gastronomie. Hoog gewaardeerd hotel.
 • Hostellerie du Mont Aimé**** inclusief 2x diner en extra's-18%

  Champagne gastronomisch 3 of 4 dagen

  va. € 275 -

  Hostellerie du Mont Aimé **** ligt tussen de champagnevelden van de Côte des Blancs. Talrijke champagnekelders in de onmiddellijke omgeving. Inclusief 1x 4-gangendiner, 1x gastronomisch 5-gangendiner, bezoek champagnekelder, 1 picknick of 1 fl. champagne.

 • Moezel, 3 dagen genieten in halfpension

  Moezel, 3 dagen genieten in halfpension

  va. € 230 -

  Genieten in het hotel Moselschlosschen **** langs de Moezel in Traben-Trarbach. Rustige ligging in een totaal vernieuwd charmevol 4* hotel. Inclusief half pension.
 • Bio- und Wellnesshotel Alpenblick**** incl. vol pension

  Zwarte Woud 3 dagen 4* wellnesshotel

  va. € 289 -

  Arrangement incl. vol pension en extra's. Op 1000 meter hoogte ligt het dorpje Höchenschwand met in het centrum het Bio- und Wellnesshotel Alpenblick****. Ontdek nu het volledige pakket in het hoge Zwarte Woud. 

 • 3 dagen Noordeifel hotel 3* met diners

  3 dagen Noordeifel hotel 3* met diners

  va. € 195 -

  Het is 3 dagen genieten aan de Rursee in de Noordeifel in het Hotel Haus am See ***. Inclusief: 1x regionaal 4 gangendiner, 1x 5 gangen gourmetdiner met aangepaste wijnen, 1x gebak (tussen 16 en 17 uur) en fruitmand op de kamer.
 • Ardennen 2 dagen hotel 3* incl. menu gourmand

  Ardennen 2 dagen hotel 3* incl. menu gourmand

  va. € 135 -

  Hotel Le Castel *** in Fosses-la-Ville (op 8 km van Floreffe) is een kleinschalig hotel met 9 kamers. Inclusief ontbijtbuffet en 1x 5 gangendiner plus borrelhapje (Menu gourmand). Gratis WiFi en parking. 
 • Roeselare 3 of 4 dagen incl. 2 diners

  Roeselare 3 of 4 dagen incl. 2 diners

  va. € 159 -

  Rust en culinair genieten in Hotel Ter Zuidhoek *** gelegen op zo'n 4 km van het centrum van Roeselare. Het is een hotel met slechts 7 kamers. Het bezit een grillrestaurant en is gevestigd in een 18de eeuwse hoeve. Inclusief 2 diners.
 • Hostellerie Goedendag *** Lissewege

  Kust - Lissewege 4 dagen in hostellerie***

  va. € 299 -

  Hostellerie de Goedendag *** ligt mooi verscholen in Lissewege in het genietbare mooie Brugse Ommeland. Een bijzonder arrangement in half pension met bezoek wijnkelder en degustatie, gebruik fietsen en scooters. 

 • Clostermanns Hof **** tussen Keulen en Bonn

  Rijn 4 dagen in hotel 4* in half pension

  va. € 155 -

  Het Clostermanns Hof in Niederkassel heeft een unieke ligging op een groot historisch landgoed. Je kan van hieruit op korte tijd Keulen en Bonn bereiken. In het restaurant kan je genieten van culinaire verwennerij.
 • Hotel Best Western L'Hermitage *** inclusief 1x diner-33%

  Montreuil-sur-Mer 3 dagen in hotel***

  va. € 115 -

  Best Western L'Hermitage*** in Montreuil-sur-Mer is een mooi historisch hotelpand dat in de 19de eeuw nog door Napoleon werd heropgebouwd. Het ligt zeer rustig pal in het centrum. Verblijf inclusief ontbijtbuffet, 1x diner 4 gangen en 1/2 dag fietshuur.

 • Hotel Zur Post Klotten*** inclusief halfpension

  Moezel - Cochem 3 dagen hotel *** halfpension

  va. € 179 -

  Hotel Zur Post Klotten *** straalt gezelligheid uit. Hier in Klotten zit je niet ver weg van de bekende Moezelsteden Koblenz en Cochem. Inclusief half pension met 1x degustatiemenu.

 • Wellnesshotel Auerhahn Schluchsee **** incl. vol pension

  Zwarte Woud 4 dagen 4* wellnesshotel

  va. € 555 -

  Prachtige kamers, heel lekker eten en een uitgebreide wellness zorgen voor een unieke vakantie. Een vakantie om te genieten ter plaatse met zijn uitgebreide wellness en gevarieerde vol pensionformule.

 • Hotel Becker's *** in Olewig (2 km van Trier) inclusief halfpension

  Trier 3 dagen in hotel*** Halfpension

  va. € 205 -

  Hotel Becker's *** in Olewig aan de rand van Trier is een gezellig en charmant familiehotel. Het restaurant behoort tot de top 100 van de beste restaurants in Duitsland.

 • Hotel La Briqueterie**** incl. ontbijtbuffet en 1 diner

  Champagne 3 d. Hotel La Briqueterie 5*

  va. € 364 -

  Dit charmant en luxueus hotel op een domein van 5 ha biedt je het beste hedendaagse comfort gecombineerd met een zeer verfijnde Franse keuken (1 Michelinster).