Vakanties en citytrips in Duitsland

Eifel, Moezel, Zwarte Woud, Berlijn, Keulen ...

Genieten van de natuur, bootje varen, wandelen, fietsen, rondrijden, museum bezoeken, culinair genieten, ... we vertellen er je alles over in onze reisgidsen van Duitsland. Niet minder dan zes belangrijke toeristische regio's komen aan bod. Daarin vind je wandelingen, rondreizen, citytrips die je heel veel bezienswaardigheden tonen van die streek. Er is uiteraard veel aandacht voor de dichtbije regio's Rijn, Eifel en Moezel. Voor een weekendje weg zijn ook de kortbije steden belangrijk. We verwennen je met zeer gevarieerde wandelroutes in die populaire steden. Lees meer

  • Verken 8 steden a.h.v. wandelroutes
  • Rondreizen in drie Duitse regio's
  • Bijzondere autoroute langs de Moezel
  • Geniet van de Duitse wijnen
  • Informatie over de feesten: Oktoberfest,
    wijnfeesten Moezel, Rijn in Vlammen ...
Ontdek al onze reisgidsen

Print & Go, onze reisgidsen zijn zo praktisch opgesteld dat een grondige reisvoorbereiding niet nodig is. En bovendien gratis te downloaden.

Rijn en Moezel

We reizen de Rijn af van Düsseldorf, via Keulen en Koblenz tot in Rüdesheim. We vertellen je over de legendes, de soorten wijnen en evenementen. We leiden je rond in de steden met onze wandelroutes, zowel cultuur, gastronomie als shopping komen aan bod.

Langs de Moezel reis je van Trier tot Koblenz met een bijzondere autoroute die je met de wagen tot op de mooiste uitzichtspunten brengt. De Moezel is ook bekend voor zijn wijnen en de daarbij horende wijnfeesten.

We leiden je rond in de Moezelsteden zoals Trier, Cochem, Traben-Trarbach en Bernkastel. We brengen je naar prachtige kastelen langs de Moezel en laten je wandelen langs de flanken van de heuvels met wijnranken.

Eifel in twee delen

Onze reisgids van de Eifel is opgesplitst in twee delen: de Noordeifel en de Vulkaaneifel. Beiden goed voor een uitgebreid weekendje weg, een wandelvakantie of zelfs een rondreis. Inspiratie vind je voldoende over de bezienswaardigheden in de Eifel, geschiedenis, legendes en nog veel meer. We leiden je rond in prachtige steden, geven je reistips voor de mooiste wegen en nemen je mee langs de mooiste wandelroutes zowel in de Vulkaaneifel als in de Noordeifel. Onze reisgids Eifel is uiteraard gratis te downloaden.

Sauerland

Een prachtige kortbije vakantieregio is Sauerland. Een prachtige natuur, heel wat bezienswaardigheden en veel wandelmogelijkheden. We nemen je mee met onze autoroute vanaf het bekende stadje Soest in het noorden van Sauerland tot in Winterberg, de hoofdstad van Hoch-Sauerland. Winterberg is vooral bekend voor zijn wintersportmogelijkheden. De liften staan er ook open in de zomer zodat je kan genieten van een mooie wandeling in de bergen.

Zwarte Woud

Het toeristisch aanbod in het Zwarte Woud is zo uitgebreid dat je er drie weekendtrips kan spenderen. Het Zwarte Woud is ook zo geografisch ingedeeld met in het noorden Baden-Baden, in het midden Triberg en in het zuiden de hogere bergen, zoals Triberg, en grote meren zoals de Titisee. Wij hebben een rondreis in onze reisgids Zwarte Woud die je van Baden-Baden tot Freiburg brengt, met een route doorheen de drie regio's. Je wandelt met onze reisgids langs watervallen en ook in twee steden met onze bekende gevarieerde wandelroutes.

Zuid-Beieren

Na een citytrip in München nemen we je mee naar het zuiden van Beieren. Het einde van de Romantische Strasse maar het begin van een unieke vakantie tussen de praal en pracht van kastelen zoals Neuschwanstein, Linderhof en Herrenchiemsee. Vergeet ook niet de hoogste berg van Duitsland, de Zugspitze te bezoeken en mooie plaatsjes zoals Oberammergau, de betoverende Wieskirche en de abdij van Ettal. Een vakantie in Beieren is snel geregeld met onze gratis reisgids.

Citytrips

Berlijn is alom bekend en we leiden er je rond met twee stadswandelingen in verschillende thema's. Minder bekend is echter Frankfurt die een zeer mooie stadskern heeft, meer dan 30 waardevolle musea en een modern stadsdeel met imposante torengebouwen die je van een prachtig uitzicht laten genieten. Beide steden zijn zeer eenvoudig te bereiken met de ICE hogesnelheidstrein vanuit Brussel of de Duitse grenssteden Aken en Keulen.

Reviews en beoordelingen vakantie Duitsland

Heb je zelf tips of opmerkingen over Duitsland? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info