Disclaimer

Copyright

Teksten van de website Euroreizen.be zijn eigendom van The Media Bay en Holidayline nv en mogen nooit geheel of gedeeltelijk overgenomen worden in de geschreven of gesproken pers, in om het even welk medium. Tenzij men tot een overeenkomst is gekomen met de respectievelijke eigenaar.

De digitale nieuwsbrief van Euroreizen.be mag niet gekopieerd worden of teksten overgenomen worden. Bovendien mag deze nieuwsbrief aan niemand doorgestuurd worden tenzij op zijn/haar uitdrukkelijke vraag.

Informatiebronnen - aansprakelijkheid

The Media Bay haalt zijn informatie uit betrouwbare en zorgvuldig geselecteerde bronnen. Doch kan The Media Bay of Holidayline nv niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele foutieve informatie noch voor het gebruik van deze informatie en zijn eventuele nadelige gevolgen. In de website van Euroreizen.be zijn er een heleboel links opgenomen naar andere websites, The Media Bay of Holidayline nv kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van deze websites.

E-mailadressen

E-mailadressen die op de redactie van Euroreizen.be aankomen worden vernietigd na 7 dagen. Tenzij je een abonnement hebt aangevraagd op de nieuwsbrief. Dan is je adres doorverwezen naar onze mailinglijsten. Alle adressen zijn in eigen beheer en beveiligd tegen diefstal.

Als je een e-mailadres aan ons hebt doorgegeven met de bedoeling een antwoord te krijgen dan blijft je adres één maand in onze mailbox, daarna wordt het automatisch vernietigd.

Privacy

Bekijk het onderdeel 'Privacy' in onze Algemene Voorwaarden.

Je bezoek aan Euroreizen.be

Deze website maakt gebruik van cookies en Google Analytics. Meer informatie hierover vindt u in onze cookieverklaring.
Het is de bezoeker niet toegestaan om de site onrechtmatig te gebruiken, te beschadigen, te vervormen of de publicatie ervan te verhinderen. Het is de bezoeker eveneens niet toegestaan de informatie wederrechterlijk te gebruiken.