Op vakantie of citytrip naar Spanje

Ontdek hier alle info over Canarische EIlanden, Andalusië, Sevilla, Madrid ...

Voor een vliegvakantie, rondreis of citytrip in Spanje vind je steeds inspiratie in onze reisgidsen van Spanje. Drie belangrijke stedentrips komen aan bod: Barcelona, Sevilla en Madrid. Kleinere steden zoals Granada, Cordoba, San Sebastian en andere vind je in onze regionale dossiers van Spanje. We hebben vijf vakantieregio's die uitvoerig worden beschreven in onze reisgidsen. We brengen je naar bezienswaardigheden die je niet mag missen maar eveneens naar minder bekende plekjes. En er volgt nog meer binnenkort ... Lees meer

  • 3 steden verkennen a.h.v. wandelroutes
  • Rondreizen in Andalusië en Noord-Spoanje
  • Eilandhopping op Canarische Eilanden
  • Trek van noord naar zuid op Mallorca
  • Geniet van de vele stranden
Ontdek al onze reisgidsen

Print & Go: onze reisgidsen zijn zo praktisch opgesteld dat een grondige reisvoorbereiding niet nodig is. En bovendien gratis te downloaden.

Canarische Eilanden

Alle Canarische Eilanden stellen we je uitgebreid voor met zijn bezienswaardigheden, uitstappen en stranden. Zo kan je eenvoudig de eilanden vergelijken en de beste keuze maken. We linken deze ook aan vliegvakanties naar de Canarische Eilanden zoals Fuertaventura, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en uiteraard Tenerife.

Balearen

Mallorca, Ibiza en Menorca staan niet synoniem voor een uitbundig nachtleven. Er is veel meer te beleven op deze Spaanse eilanden. Ze bezitten immers een prachtige natuur en leuke dorpen en steden ver weg van het uitgaansleven. Op Mallorca verken je het eiland van noord tot zuid met een rondreis.

Andalusië

Andalusië klinkt als een klok. Steden zoals Cordoba, Sevilla en Granada bezitten een grote schat aan historische rijkdom. Deze liggen allemaal dichtbij de zuidelijkste Costa's waarvan wellicht de beroemdste Costa del Sol is met Malaga als belangrijkste stad. We hebben steeds een ruim aanbod aan rondreizen in Andalusië.

Het groene Spanje

In het noordwesten van Spanje ligt een bijzondere regio met onvergetelijke kuststroken. Ook Santiago de Compostela is een belevenis door zijn kathedraal en vele waardevolle historische gebouwen. We brengen je met een rondreis door Galicië en het noorden van Spanje. Bij de rondreis Noord-Spanje hebben we niet alleen aandacht voor zijn machtige natuur maar ook voor steden zoals Bilbao, Oviedo, San Sebastian ...

Reviews en beoordelingen vakantie Spanje

Heb je zelf tips of opmerkingen over Spanje? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info