Veelgestelde vragen en antwoorden

Volgens product:

Downloaden, printen ... van onze pdf-gidsen:

Ik krijg de downloadmail niet in mijn mailbox

Krijg je de downloadmail niet? Kijk dan even in de spambox, deze mails worden automatisch verstuurd en komen daardoor in de spambox terecht. Bij Gmail durft de downloadmail en de nieuwsbrief al eens terechtkomen in hun speciale map: 'Categorieën' > 'Reclame'. Via het radarwieltje rechts en klikken op 'Postvak in' of 'Inbox' configureren kan je dit voorkomen, je vinkt alleen 'primair' aan.

Het adres [email protected] toevoegen aan je 'Contacten' voorkomt dat het in de spambox terecht komt. Als dit allemaal niet helpt dan blijft er niets anders over dan de route via ons contactformulier aan te vragen, binnen de 12 uur krijg je de route doorgestuurd per mail of WeTransfer.

Ik krijg een 'error'-scherm als ik de link aanklik in de downloadmail

De download gebeurt vanuit de cloud van Dropbox. Dit levert geen probleem op thuis als je deze link aanklikt vanuit een private omgeving (zoals thuis). Maar bij sommige bedrijven, overheidsinstanties en zelfs hotels is Dropbox geblokkeerd. Dit komt omdat elk bedrijf of instantie die werkt met beschermde informatie van particulieren (zoals Rijksregisternummer) geen andere cloudtoepassingen mogen toelaten dan hun eigen cloud. Sommige bedrijven blokkeren elke andere cloudtoepassing dan die van henzelf om veiligheidsredenen. Daarom download u best onze routes en reisgidsen thuis of bij vrienden.

Ik zie niet hoe ik kan downloaden

Na het aanklikken van de link in de downloadmail kom je in een scherm terecht van Dropbox. We raden aan om eerst te downloaden vooraleer te printen. Downloaden kan door rechts bovenaan in het scherm op de knop 'downloaden' te klikken: https://prnt.sc/newc3i.

OFWEL indien u de knop 'downloaden' niet onmiddellijk ziet klikt u op de 3 puntjes gans rechts. Dan verschijnt het extra scherm met de knop 'downloaden' erin, zie https://prnt.sc/newd1z.
Voor alle duidelijkheid je dient geen abonnement te nemen op Dropbox om te kunnen downloaden.

Als ik wil printen krijg ik een 'error'-scherm

Dit krijg je enkel als je in het eerste scherm de balk onderaan gebruikt. Daarom moet je eerst downloaden volgens de procedure hierboven, pas dan kan je printen.