Vakantie in Frankrijk? Hier vind je alle toeristische info

Normandië, Bretagne, Vendée, Metz, Parijs, Provence, Nice ...

Onze reisgidsen van Frankrijk bieden je een compleet overzicht van de diversiteit van dat land. Acht grote steden krijgen een aparte reisgids met wandelroutes om geen bezienswaardigheden te missen. Niet minder dan vijftien regio's kan je verkennen met onze reisgidsen. We loodsen je naar bekende en ook minder bekende Franse regio's zoals de natuurparken van Morvan en Perche. Toppers zijn natuurlijk Normandië, Bretagne, Noord-Frankrijk maar ook daar weten we je naast de grote publiektrekkers even weg te leiden naar plekjes met minder of geen toeristen. Lees meer

 • Onze rondreizen in Frankrijk

  Onze rondreizen in Frankrijk

  Meer dan 12 rondreizen met eigen wagen in Frankrijk, van het noorden tot het zuiden, van bekende tot minder bekende plekjes. Ook thematische rondreizen. 8 dagen reeds vanaf 285 euro per persoon in kamer en ontbijt incl. pdf-reisgids.
  va. € 285 - Boek nu
 • 8 steden verkennen a.h.v. wandelroutes
 • Rondreizen in 15 Franse regio's
 • 5 wandelroutes in Parijs
 • Tips om gastronomisch te genieten
 • Unieke ervaring met 'Dwars door Frankrijk'
Ontdek al onze reisgidsen

Print & Go: onze reisgidsen zijn zo praktisch opgesteld dat een grondige reisvoorbereiding niet nodig is. En bovendien gratis te downloaden.

Wat is "Dwars door Frankrijk"?

In deze reisgids vind je twee trajecten dwars door Frankrijk van noord naar zuid (of omgekeerd). Wij stellen je interessante etappeplaatsen voor en wat je er zoal kan zien en beleven. Het traject dat we je meegeven gebruikt geen autosnelwegen. Maar wie de snelwegen wel gebruikt kan ook hier interessante tips vinden voor een etappeplaats niet ver van de snelweg af.

Citytrip Parijs

Met niet minder dan 5 stadswandelingen in Parijs laten we je heel veel zien in deze Franse hoofdstad. Met 3 stadswandelingen kom je langs alle highlights en mis je geen van de belangrijke bezienswaardigheden. Met een andere wandelroute duik je tot 2000 jaar terug in de geschiedenis en maak je een unieke wandeling. Zo leer je o.m. de oudste inwoner van Parijs kennen. De overige route bestaat uit twee delen en laat de shoppers minstens 2 volle dagen genieten.

Diversiteit in vakantieregio's

Aan de Côte d'Azur staan zon en strand in de kijker, in de regio rond Bordeaux zijn het de wijnen, in Bretagne toeren we rond langs de onvergetelijke kusten, in Normandië krijgt de landing van de Tweede Wereldoorlog de volle aandacht, in Noord-Frankrijk is het de lokale gastronomie en herinneringen aan de Eerste Wereldoorlog, in de Auvergne reis je rond de vulkanen, in de Champagne staat deze welbekende godendrank in de spotlights, in de Provence is er dan meer aandacht voor de Romeinen ..

Reviews en beoordelingen vakantie Frankrijk

Heb je zelf tips of opmerkingen over Frankrijk? Plaats je beoordeling

Annie Vannevel 30 juni 2021

Dankjewel, fantastische uitleg, met alles erop en eraan.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info