Citytrip Parijs bezoeken? Ontdek dé bezienswaardigheden

Op citytrip naar Parijs voor een echt romantisch verblijf

Parijs: de lichtstad, de stad van de liefde, een stad vol kunst, cultuur en historie en vooral, een wereldstad. Deze legendarische stad heeft eigenlijk bijna geen introductie nodig. Parijs is immers de meest drukbezochte stad van Europa, en met goede reden. Deze Franse hoofdstad heeft eindeloos veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur, maar ook culinaire liefhebbers en fanatieke shoppers kunnen er hun hart ophalen. Tijd voor een citytrip Parijs!
Lees meer

Parijs: de beeldschone lichtstad die je alles biedt op cultureel, culinair, artistiek en shopping gebied!
  • Ontdek de bruisende metropool
  • Ervaar de bijzondere sfeer
  • Combineer kunst, cultuur en shopping in één citytrip
  • Kies uit 5 unieke wandelroutes
  • Plan een romantische citytrip Parijs

Gratis reisgids Parijs?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 7,5

Ontdek deze veelzijdige stad

In deze gratis reisgids vertellen we je alles over deze prachtige stad zodat je optimaal van je citytrip Parijs kunt genieten. We informeren je welke bezienswaardigheden en musea je absoluut niet mag missen, waar je lekker kunt eten, goed kunt shoppen en welke stadswandelingen je kunt maken om zo veel mogelijk van deze prachtige stad te zien en alles uit je citytrip Parijs te halen.

Word verliefd op Parijs

Het is onmogelijk om tijdens je citytrip Parijs niet verliefd te worden op deze prachtige stad. In Parijs zie je legendarische kunstwerken van dichtbij. Bekijk bijvoorbeeld Leonardo da Vinci's Mona Lisa in het Louvre, beklim de Eiffeltoren of bezoek de indrukwekkende kathedraal Notre-Dame. In onze gratis reisgids vind je 5 avontuurlijke stadswandelingen die je leiden langs alle hoogtepunten die deze romantische stad te bieden heeft. Of je nu komt om de wereldberoemde musea te bezoeken, romantische wandelingen te maken langs de Seine, lekker te eten en te drinken, uitgebreid te shoppen of gewoon om te genieten van alles wat deze veelzijdige metropool te bieden heeft, het is allemaal mogelijk op een citytrip Parijs.

In Parijs is altijd wat te doen, te zien of te beleven. Je zal je dan ook geen moment vervelen in deze bijzondere wereldstad.

Reviews en beoordelingen citytrip Parijs

Heb je zelf tips of opmerkingen over Citytrip Parijs: bijzondere lichtstad aan de Seine ? Plaats je beoordeling

conny 21 februari 2019

heel overzichtelijk , ideaal als je voor de eerste keer naar Parijs gaat en geen idee hebt wat je allemaal kan doen daar ! dus dikke duim

Monique Vandepitte 27 november 2018

Het betreft hier wandelingen waar men dan iets kan bezoeken. Ik ben echter niet meer goed te been en moet dan de metro of een bus nemen om me naar een bepaalde plaats te begeven. De beschrijving van wat er te zien is, is zeer goed.

Monique Vandepitte 27 februari 2018

Ik vind die stadsgids heel goed vooral dat je zo Parijs te voet kunt bezoeken en al de bezienswaardigheden kunt ontdekken met de beschrijving.

Anita 26 februari 2018

Handige reisgids. Bezoek zeker ook "Fondation Louis Vuitton" in de 8 Avenue du Mahatma Gandhi, 75116 Paris, bereikbaar met metrolijn 1 Les Sablons-reserveer je ticket online zo vermijd je wachten in de file. Bezoek ook de oude apotheek (+- 1870 )in de Rue de Rivioli (recht over Louvre)

Vandendijk edith 17 februari 2018

Fijne wandeling te voet kan je heel wat verkennen op deze manier

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info