Citytrip Parijs bezoeken? Ontdek dé bezienswaardigheden

Op citytrip naar Parijs voor een echt romantisch verblijf

Parijs: de lichtstad, de stad van de liefde, een stad vol kunst, cultuur en historie en vooral, een wereldstad. Deze legendarische stad heeft eigenlijk bijna geen introductie nodig. Parijs is immers de meest drukbezochte stad van Europa, en met goede reden. Deze Franse hoofdstad heeft eindeloos veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur, maar ook culinaire liefhebbers en fanatieke shoppers kunnen er hun hart ophalen. Tijd voor een citytrip Parijs!
Lees meer

Parijs: de beeldschone lichtstad die je alles biedt op cultureel, culinair, artistiek en shopping gebied!
 • Alle promoties Parijs 3 en 4 dagen

  Alle promoties Parijs 3 en 4 dagen

  Een ruim aanbod aan promoties voor een citytrip Parijs: voor reizigers met de auto reeds vanaf € 109 pp 3-daagse. Ook promoties met inbegrepen Thalys en bezoeken. Er is een 3-daagse voor wie wil genieten van luxe in de Franse hoofdstad.
  va. € 105 - Boek nu
 • Ontdek de bruisende metropool
 • Ervaar de bijzondere sfeer
 • Combineer kunst, cultuur en shopping in één citytrip
 • Kies uit 5 unieke wandelroutes
 • Plan een romantische citytrip Parijs

Gratis reisgids Parijs?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 7,5

Ontdek deze veelzijdige stad

In deze gratis reisgids vertellen we je alles over deze prachtige stad zodat je optimaal van je citytrip Parijs kunt genieten. We informeren je welke bezienswaardigheden en musea je absoluut niet mag missen, waar je lekker kunt eten, goed kunt shoppen en welke stadswandelingen je kunt maken om zo veel mogelijk van deze prachtige stad te zien en alles uit je citytrip Parijs te halen.

Word verliefd op Parijs

Het is onmogelijk om tijdens je citytrip Parijs niet verliefd te worden op deze prachtige stad. In Parijs zie je legendarische kunstwerken van dichtbij. Bekijk bijvoorbeeld Leonardo da Vinci's Mona Lisa in het Louvre, beklim de Eiffeltoren of bezoek de indrukwekkende kathedraal Notre-Dame. In onze gratis reisgids vind je 5 avontuurlijke stadswandelingen die je leiden langs alle hoogtepunten die deze romantische stad te bieden heeft. Of je nu komt om de wereldberoemde musea te bezoeken, romantische wandelingen te maken langs de Seine, lekker te eten en te drinken, uitgebreid te shoppen of gewoon om te genieten van alles wat deze veelzijdige metropool te bieden heeft, het is allemaal mogelijk op een citytrip Parijs.

In Parijs is altijd wat te doen, te zien of te beleven. Je zal je dan ook geen moment vervelen in deze bijzondere wereldstad.

Reviews en beoordelingen citytrip Parijs

Heb je zelf tips of opmerkingen over Citytrip Parijs: bijzondere lichtstad aan de Seine ? Plaats je beoordeling

E. Wolffensperger 1 december 2017

Idiaal voor Parijs te leren kennen.

Gerrit Overbeek 20 augustus 2017

Wij hebben de wandeling (10 km) gedaan. Het voordeel in Parijs is dat er heel veel te zien is. De wandeling is perfect, het leidt je langs heel veel bezienswaardige punten, top!

Rik Dupont 8 augustus 2017

Handige en duidelijke gids, handig als hij op Ipad gedownload is.

Maene Ronny 3 augustus 2017

een heel handige gids met de beschreven wandelingen waar je uitkiest wat je wilt zien en ook betreffend afstand km interessant alsook de uitleg over metro

Kathleen D'haene 23 maart 2017

een heel handige gids, met veel uitleg, een inspiratiebron voor wie Parijs wil ontdekken

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info