Vakantie Nederland

Alles over Friesland, Gelderland, Maastricht, Amsterdam, Arnhem ...

Voor de twee regio's die we je voorstellen, Gelderland en Friesland, hebben we een reisgids samengesteld die zowel kan gebruikt worden voor een weekendtrip als voor een langere vakantie. Zoveel valt er inderdaad te beleven. We trekken rond met de auto maar ook met de fiets. Deze Nederlandse regio's hebben immers ook een netwerk van fietsknooppunten. Aan steden geen gebrek. De 'kleinere' steden zitten vervat in onze regiogidsen, de grotere zoals Amsterdam en Maastricht vind je terug als aparte reisgids. Lees meer

Print & Go: onze reisgidsen zijn zo praktisch opgesteld dat een grondige reisvoorbereiding niet nodig is. En bovendien gratis te downloaden.

  • 4 cultuursteden met wandelroutes
  • Ingrediënten: cultuur, natuur, shopping
  • Amsterdam in twee wandelingen
  • Rondtoeren langs het IJsselmeer in Friesland
  • Ontdek alle aspecten van Maastricht
Ontdek al onze reisgidsen

Amsterdam

Amsterdam is niet alleen de stad waar je tot in de vroege uurtjes kan fuiven. Deze stad is ook rijk aan musea en historische panden. Onze twee wandelroutes tonen dit aan iedereen die onze reisgids Amsterdam download. Een eerste wandeling neemt je mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden tot aan het Leidse Plein, de uitgaansbuurt. Daar start onze tweede wandeling die eerst naar het Museumkwartier trekt en dan vervolgens veel rustiger oorden opzoekt met als rode draad de vele musea in Amsterdam.

Friesland

Verwacht geen complete reisgids van Friesland. We stellen je het Friesland voor dat gelegen is aan het IJsselmeer. Het is er genieten van een eigenzinnige schoonheid. Je kan het bezoeken met de fiets, met de auto of te voet. We geven je ook tips voor een robbentocht en een fietsroute met knooppunten. Met onze gratis reisgids Friesland bezoek je plaatsjes zoals Sneek, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Harlingen, Franeker ...

Gelderland

De regio Arnhem - Nijmegen in Gelderland bezit heel wat natuurgebieden met als hoogtepunt het Nationale Park de Hoge Veluwe. Bovendien heeft deze regio een grote dichtheid aan attracties zoals het Kröller-Müller Museum, Airborne Museum ‘Hartenstein’, Afrika Museum … We laten je Gelderland ontdekken met twee fietsroutes, een autoroute en twee stadswandelingen: Arnhem en Nijmegen. Binnenkort breiden we deze reisgids uit met de regio Achterhoek.

Maastricht

Compleet in het zuidelijkste puntje van Nederland met België en Duitsland als dichtste buren ligt Maastricht. Het is een bruisende stad en dat willen we je laten zien door onze wandelroute. We tonen je alle aspecten: de groene zones, de shoppingstraten, zijn mooie pleinen, de vele kerken, talrijke musea en zijn mooiste terrassen. Vertrekken doen we vanaf een goedkope parking maar het kan ook via het treinstation.

Reviews en beoordelingen vakantie Nederland

Heb je zelf tips of opmerkingen over Nederland? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info