Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse

Beleef een unieke mix van bezienswaardigheden in Normandië en Bretagne

Je logeert eerst 3 nachten in Hostellerie du Vallon in Trouville, een charmante badplaats langs de Normandische kust. Ontdek er de oude binnenstad. Wandel er ook langs de vissershaven. Het aangrenzende Deauville oogt wat mondainer. Ontdek er de boetieks maar je kan er ook heerlijk genieten van een strand met fijn zand. Een bezoek aan Honfleur mag je niet overslaan. Dit charmante stadje heeft een gezellig binnenhaventje, historische huizen, pittoreske steegjes en veel leuke terrasjes. Vervolgens reis je door naar Bretagne. Hotel du Château in Combourg is er een ideale uitvalsbasis om mooie excursies te maken. Het wereldberoemde Mont Saint-Michel is een must. Lees meer

Geniet van de schoonheden en boeiende onderwerpen van Normandië én Bretagne in één rondreis.
  • Normandië én Bretagne in één rondreis? Het kan
  • Meer informatie over Hostellerie du Vallon, klik hier
  • Meer informatie over Hotel du Château, klik hier
  • Ga op verkenning in Mont Saint-Michel, Honfleur, Saint-Malo, Rouen, ...  
  • Kies uit musea over WO II, cultuur en geschiedenis
  • Vergeet tussendoor niet te genieten van zee en strand
  • Gratis Roadbook bij boeking  
Info en boekenva. € 369,-
369Euroreizen.beBestel nu!

Meer info over deze rondreis

Normandië en Bretagne in één reis? Kan dat wel? Beslist, maar je zal soms moeten kiezen, da's logisch. De twee hotels waar je verblijft zijn ideaal gelegen om zoveel mogelijk in 8 dagen te kunnen zien van wat algemeen als 'must see' van Normandië en Bretagne bekend staat. Dus, je zal zowel de kust verkennen als het binnenland. Je komt ook daar waar de Landing van juni 1944 plaatsvond. Meer verdiepen in de oorlogsgeschiedenis kan perfect in een museum in Caen of langs de landingsstranden. Maar evenzeer maak je kennis met kuststadjes als Trouville, Deauville en Dinard. Download gratis onze inspiratiegids voor een voorstel van een reisprogramma (downloadblok hiernaast).

Nog veel meer te zien en te doen

Wie andere interesses heeft dan de oorlog of pootje baden in zee, komt zeker ook aan bod op deze rondreis. Je loopt graag in een stadje rond?  De versterkte stad Saint-Malo, de mondaine badplaats Dinard, het historische Dinan en we hebben nog méér bezienswaardige plekjes. Ga ze maar ontdekken tijdens deze rondreis. Onze inspiratiegids maakt je hopelijk al warm voor wat er te beleven valt.  

Je smaakt graag wat cultuur? Op de heenreis kan je Rouen vereren met een blitzbezoek. Onze stadswandeling aldaar maakt je er wegwijs. In Bayeux hangt een wereldberoemd tapijt met uitbeeldingen van de Slag bij Hastings onder meer. Je kan er ook de grootse Commonwealth begraafplaats uit de Tweede Wereldoorlog op Franse bodem bezoeken. 

Smaak je liever iets culinair? Wat dacht je van kaas en oesters om maar iets te noemen. Wil je een kaasbedrijf bezoeken, een kaasmuseum? Dat kan in Livarot en Camembert. Proef er de bekende kazen Pont-l'Evêque, Livarot, Camembert en Neufchâtel. Cancale wordt de oesterhoofdstad van Bretagne genoemd. Waar kan je dan beter zijn dan in de kwekerijen, visrestaurantjes en marktkraampjes in Cancale? 

Cultuur én gezelligheid?

Mogen we dan verwijzen naar het altijd gezellige Honfleur? Een stadswandeling laat je er de mooiste bezienswaardigheden zien. Nog andere charmante stadjes die je aandacht verdienen tijdens deze rondreis Normandië-Bretagne zijn Saint-Malo en Dinan.

Info en boeken

Reviews en beoordelingen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Rondreis Normandië en Bretagne 8-daagse? Plaats je beoordeling

Hans Ghijs 5 december 2017

Mooie rondrit, staat op ons programma voor de lente 2018.

Stein Gil 4 december 2017

Praktisch en overzichtelijk. Eindelijk een beknopte reisgids waar alles in vermeld staat wat de moeite is. Ben er zeer blij mee.

vissers luc 1 december 2017

prachtig en duidelijk geschreven inormatie

thoelen 1 december 2017

Beknopte reisgids met veel tips zodat je dadelijk weet wat en waar je iets kan doen of bezichtigen

Frank Ruttens 1 december 2017

Dan denk je dat je alles weet en alles gezien hebt, en dan val je op deze gids... Bretagne en Normandië revisited!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info