Abonneren op deze Promoties RSS feed

Vakantie Sicilië

Vakantie Sicilië

Sicilië

Sicilië, op en top Italiaans of toch net niet? Dit Zuid-Italiaans eiland werd al bewoond tijdens het Paleolithicum en Neolithicum. Het waren de Feniciërs die het eiland voor ’t eerst koloniseerden, gevolgd door de Grieken. De invloed van die laatste is nog steeds aanwezig. De mengeling van culturen maakt Sicilië net zo bijzonder. Uiteraard zullen de prachtige natuur en de aangename temperatuur voor de toerist ook een doorslaggevende factor zijn. Sicilië is naar Italiaanse normen niet duur. Wil je een duur en mondain eiland dan moet je op Sardinië zijn.

Sicilië kent een rijke geschiedenis van vele millennia. Combineer dit met het droge en zonnige klimaat dan weet je dat hier veel overblijfselen uit de Oudheid te zien zijn. De eerste steden gesticht door de Grieken waren Catania, Messina en Siracusa. Ook nu de meest toeristische kuststrook. Het is hier ook dat de vulkaan Etna ligt. Zo hoef je zich bij een strandvakantie niet ver te verplaatsen om, naast de zon, ook te genieten van de rijke Siciliaanse cultuur en natuur.

Kies je bestemming:Gids downloaden

In onze gratis reisgids Sicilië zijn er twee rondreizen opgenomen. De eerste vertrekt in Palermo, de tweede in Catania. Met beide autoroutes heb je alle hoogtepunten van Sicilië gezien en krijg je een grote diversiteit. De gps-tracks kan je ook downloadenReviews - beoordelingen

Reacties vakantie Sicilië

babs

Kaartje was handig te gebruiken voor de voorbereiding. De route geeft een idee van hoelang je waar moet stoppen.

Frans

Zeer goed overzicht Goede mix van de verschillende deelfacetten: natuur, cultuur, ...

1

Promotie Sicilië

Twee rondreizen fly & drive Sicilië: 8 dagen vanaf 719€ pp
Twee rondreizen fly & drive Sicilië: 8 dagen vanaf 719€ pp
8-daagse fly&drive Catania: va. 739€ pp » verblijf op twee locaties nabij de oostkust » steeds met buitenzwembad, airco en gratis WiFi » inclusief ontbijtbuffet , vlucht Brussel-Catania h/t (via Rome) » inclusief huurwagen categorie A (8x24u).

8-daagse fly&drive Palermo: va. 719€ pp » verblijf op twee locaties nabij de noord- en westkust » steeds met buitenzwembad, airco en gratis WiFi » inclusief ontbijtbuffet , vlucht Brussel-Palermo h/t (via Rome) » inclusief huurwagen categorie A (7x24u).

Toon hotelpromotie 


Hotels (optie vlucht) Sicilië

Lees meer over troeven van reserveren op Euroreizen.be (Holidayline NV)

Reisverzekeringen

Goed verzekerd op reis.
  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen