Citytrip Mechelen of weekendje weg?

Ontdek de geschiedenis, cultuur, kerkelijk erfgoed, wat aan shopping? ... met de gratis reisgids Mechelen

Een wandeling door Mechelen kan veel kanten op: historisch, cultureel, gericht op shopping, met een groen tintje, flaneren langs de oevers van de Dijle, op zoek naar proeverijen van lokale of meer wereldse aard, … Deze stadswandeling toont je alle hoogtepunten van Mechelen maar jij beslist wat je wil zien. Misschien pik je er enkele bezienswaardigheden uit en bewaar je de andere voor nog eens een bezoek naar de stad van de Maneblussers. Lees meer

  • Leer Mechelen écht kennen
  • Stap door de geschiedenis
  • Maak kennis met alle culturele hoogtepunten
  • Kom mee naar de kerken, begijnhoven
  • Ontdek de verborgen plekjes

Gratis reisgids Mechelen?

Gratis reisgids downloaden

De Sint-Romboutskathedraal is een indrukwekkend hoogtepunt en tegelijkertijd een baken, van overal zichtbaar. Wandelen kan in de Kruidtuin, maar evenzeer bij de Dijle of over de IJzeren Leen. Historische monumenten zijn ruimschoots aanwezig, de zeven kerken waarlangs we komen, de begijnhoven staan garant voor rust en een serene terugkeer in de tijd. De Grote Markt biedt méér dan alleen fraaie gebouwen. Je kan kennismaken met de bieren van Mechelen of zelfs proeven van de eerste Vlaamse whisky ... En dit is slechts een kleine greep uit het veelzijdige aanbod van de stad.

Reviews en beoordelingen citytrip Mechelen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Mechelen? Plaats je beoordeling

Tour

28 maart 2017

De stad Mechelen heeft me aangenaam verrast. Het was super gezellig en de informatie die we gekregen hebben via euroreizen was zeker een meerwaarde voor onze daguitstap!!!

Tour

22 februari 2017

Mechelen is vooral een leuke, gezellige stad met heel wat bourgondische mogelijkheden gaande van gezellige bruine kroegen tot heerlijke restaurants. Voor boekenliefhebbers is er bovendien een schitterende boekenwinkel te vinden nl. De Zondvloed.

Tour

7 februari 2017

Heel leuke stad om een weekendje te ontstressen. Zoals steeds handige en interessante reisinfo en stadsgids gekregen die we goed kunnen gebruiken hebben. Bedankt hiervoor

Tour

16 december 2016

super handige gids om Mechelen te verkennen op korte tijd! Iets meer over eetgelegenheden zou leuk zijn.

Tour

21 november 2016

Supermooie stad! Veel leuke en interessante dingen gezien en plekjes ontdekt. De reisgids die ik kon downloaden heeft ons hier zeker bij geholpen.

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info