Citytrip Mechelen of weekendje weg?

Ontdek de geschiedenis, cultuur, kerkelijk erfgoed, wat aan shopping? ... met de gratis reisgids Mechelen

Een wandeling door Mechelen kan veel kanten op: historisch, cultureel, gericht op shopping, met een groen tintje, flaneren langs de oevers van de Dijle, op zoek naar proeverijen van lokale of meer wereldse aard, … Deze stadswandeling toont je alle hoogtepunten van Mechelen maar jij beslist wat je wil zien. Misschien pik je er enkele bezienswaardigheden uit en bewaar je de andere voor nog eens een bezoek naar de stad van de Maneblussers. Lees meer

  • Leer Mechelen écht kennen
  • Stap door de geschiedenis
  • Maak kennis met alle culturele hoogtepunten
  • Kom mee naar de kerken, begijnhoven
  • Ontdek de verborgen plekjes

Gratis reisgids Mechelen?

Gratis reisgids downloaden

De Sint-Romboutskathedraal is een indrukwekkend hoogtepunt en tegelijkertijd een baken, van overal zichtbaar. Wandelen kan in de Kruidtuin, maar evenzeer bij de Dijle of over de IJzeren Leen. Historische monumenten zijn ruimschoots aanwezig, de zeven kerken waarlangs we komen, de begijnhoven staan garant voor rust en een serene terugkeer in de tijd. De Grote Markt biedt méér dan alleen fraaie gebouwen. Je kan kennismaken met de bieren van Mechelen of zelfs proeven van de eerste Vlaamse whisky ... En dit is slechts een kleine greep uit het veelzijdige aanbod van de stad.

Reviews en beoordelingen citytrip Mechelen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Mechelen? Plaats je beoordeling

Tour

29 augustus 2017

Het is even wennen, downloaden in plaats van een boekje kopen. Maar bedankt, geen boekje verkrijgbaar maar wel heel veel informatie over Mechelen, als pdf! Bedankt!

Tour

23 juli 2017

Wat een handige reisgids en beschrijving van de wandelroute door Mechelen. De gids is ons van grote waarde geweest. De móóiste plekjes van Mechelen ontdekt door de Euroreizen-Mechelen-wijzer!

Tour

8 mei 2017

mooie wandeling gemaakt dankzij de goede gids

Tour

10 april 2017

Mechelen is een zeer mooie, gezellige stad. Authentieke cafeetjes, lekkere uit-eten plaatsen, gezellige wandelingen dankzij de gedownloade reisgids. Wij komen hier, zonder enige twijfel, nog eens terug op bezoek.

Tour

28 maart 2017

De stad Mechelen heeft me aangenaam verrast. Het was super gezellig en de informatie die we gekregen hebben via euroreizen was zeker een meerwaarde voor onze daguitstap!!!

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info