Stadswandeling Trier downloaden

Download de stadswandeling door Trier en wandel door 2000 jaar geschiedenis

Wandelen in Trier is wandelen door een 2000 jaar oude geschiedenis. Je start aan de Porta Nigra in het centrum van Trier en meteen een overblijfsel uit de Romeinse periode van het jaar 300. De wandelroute Trier gaat langs kalme en autoluwe straten en pleinen en brengt je langs de mooie gebouwen en monumenten. We gaan ook even het centrum uit voor een paar Romeinse ruïnes en opgravingen te bezoeken. En zoals steeds vergeten we de gezellige pleinen, terrasjes en winkels niet van Trier. Lees meer

  • Wandel door 2000 jaar geschiedenis
  • Geniet van een gezellig terras
  • Autoluw en autovrije centrum
  • Bezoek de dubbele kerk
  • Ontdek zijn vele fonteinen en pleinen
Stadswandeling downloaden

(Onderdeel van de gratis reisgids)

Stadswandeling Trier op de kaart

Reviews en beoordelingen Stadswandeling Trier

Heb je zelf tips of opmerkingen over Stadswandeling Trier? Plaats je beoordeling

Tour

6 april 2017

Mooie wandeling die je langs alle belangrijke gebouwen voert. Zeer duidelijk aangegeven route. Prima. Niets op aan te merken.

Tour

18 maart 2017

Mooie wandeling intressante uitleg

Tour

5 februari 2017

Heel duidelijke uitleg en voldoende informatie. Plannetje stemt overeen met de wandeling en laat extra ommetjes toe. Super !

Tour

22 november 2016

Beste, en wij die dachten om Trier te kennen na een 5-tal bezoeken... Met deze toer hebben we enkele pittoreske en hoogst interessante plekjes ontdekt die meer dan de moeite waard zijn dank zij de goed leesbare en duidelijke rondleiding. Bedankt !!

Tour

20 oktober 2016

We hebben de gids van Trier op mijn telefoon gedownload, superhandig! Dankzij deze gids hebben we een topdag gehad. Heel Trier gezien en dat is met de uitleg erbij veel leuker dan gewoon een stad doorwandelen. Een aanrader is het terras aan de andere zijde van de vijver bij het paleis.

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info