4 unieke locaties voor de bruiloft van je dromen

4 unieke locaties voor de bruiloft van je dromen

Stappen jij en je verloofde over enkele maanden in het huwelijksbootje? Dan beleef je binnenkort ongetwijfeld één van de mooiste dagen van je leven. Je wil natuurlijk dat alles tot in de kleinste details goed zit op je trouwfeest, maar hier gaat een heleboel organisatie aan vooraf. Je moet vele knopen doorhakken: je bruidstaart, je trouwjurk, de gasten…en de locatie, want die bepaalt de uitstraling van het feest. Zowel voor jou als voor de gasten is het dan ook extra leuk wanneer het volledige plaatje klopt. Op de volgende 4 plekken beleef je alvast een droomhuwelijk.

Abbazia San Pietro in Valle – Italië

Deze eerste locatie biedt meteen alles op één plek. Na toestemming kan de ceremonie plaatsvinden in de longobarden kerk, waarna het feest doorgaat in de abdij die makkelijk 150 gasten ontvangt. In de oude refter is het gezellig tafelen, net zoals onder de indrukwekkende bogen van het klooster. Bovendien geniet iedereen van een uitzicht over het oudste dorp van Umbrië.

De Serre – België

Op zoek naar een rustgevende, groene locatie? Je zou het niet verwachten, maar deze vind je terug in hartje Antwerpen. De prachtige prairietuin biedt de ideale setting voor een zomers huwelijk. Het bijhorend herenhuis kan tot wel 180 gasten verwelkomen, dus het enige waar jij aan hoeft te denken is het maken van een bijpassende uitnodiging. Niet overtuigd? Bekijk dan de virtuele tour die je terugvindt op de website van De Serre.

Kleinevalleij – Zuid-Afrika

Mag het wat unieker voor jou? Deze gerestaureerde Victoriaanse boerderij ligt in één van de onontdekte wijndorpen, een uurtje rijden van Kaapstad. De setting is het absoluut geschikt om elkaar eeuwige trouw te beloven, zeker wanneer de zon ondergaat en de locatie sfeervol wordt verlicht. Op die manier is het mogelijk om in de avond buiten te eten, wat extra knus is. De omliggende wijnvelden en bergen maken het plaatje helemaal compleet.

Chateau De Tourreau – Frankrijk

Ook ons buurland heeft enkele prachtige trouwlocaties te bieden, en één daarvan is Chateau De Tourreau. Dit is een idyllisch kasteel, gelegen in een adembenemend groen landschap in de buurt van Avignon. Je gasten wonen de ceremonie bij in een sprookjesachtige zaal, waarna je feest plaatsvindt in één van de sfeervolle tuinen vol bomen, bloemen en een vijver. Op zoek naar een locatie die elegantie uitstraalt? Dan zit je hiermee dus ongetwijfeld goed. Je trouwkaart kan je alvast maken in een fantasierijke stijl.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info