Vakantie Umbrië: schitterende regio

Ontdek Perugia, Assissi, Orvieto, Spoleto, de groene olijfgaarden in de omgeving

''La bella Italia” heeft vele gezichten en de streek Umbrië is er één van. Deze regio heeft een geheel eigen karakter en staat bekend om haar schoonheid. De beste manier om Umbrië te verkennen is aan de hand van een rondreis. Lees meer

Umbrië heeft haar schoonheid te danken aan authentieke stadjes en een fabelachtige omgeving.
  • Verken Umbrië met een rondreis
  • Bezoek Perugia, Assisi, Spoleto en Orvieto
  • In elke stad een schat aan monumenten, kerken, een kathedraal
  • Geniet van een prachtig groen landschap

Gratis reisgids Umbrië?

Gratis reisgids downloaden

Italiaanse schoonheid

De schoonheid van Umbrië wordt onder andere gekenmerkt door haar oude steden. Bezoek tijdens een vakantie Umbrië bijvoorbeeld de authentieke Italiaanse stadjes Perugia, Assisi, Spoleto en Orvieto. 

Kathedralen en kerken

Deze kleine steden hebben elk veel te bieden, zoals een schat aan historische monumenten. Bijna elke stad heeft een indrukwekkende kathedraal en verschillende kerken. Of slenter door de charmante straatjes en doe een terrasje in het oude centrum.

Groen landschap

Het omliggende landschap rondom de steden is ook fabelachtig. Onderweg tussen deze steden kan je immers vaak genieten van een heuvelachtig landschap waarin het groen van de olijfgaarden de meest voorkomende tint is.

Reviews en beoordelingen vakantie Umbrië

Heb je zelf tips of opmerkingen over Vakantie Umbrië: Schitterende regio? Plaats je beoordeling

Joren 15 november 2020

Goede reisgids, vooral een overzicht van de mooie steden en dorpen die je kan bezichtigen. Voor mij zou er nog wat meer info mogen instaan over de natuur in Umbrië.

Inge 7 maart 2019

Ik heb de gids gedownload voor later dit jaar. Bedankt voor de tips. Wij gaan deze zeker meenemen en gebruiken.

Paul Six 9 december 2018

De geplande reis is pas voor volgend jaar. De info in jullie reisgids komt vrij goed overeen met de plaatsen die we al dachten te bezoeken. De info over die steden is zeker interessant.

Eva 28 augustus 2018

Umbrië is een fantastisch mooie streek om te ontdekken. De reisgids is hierbij een goed hulpmiddel aangezien het de belangrijkste steden beschrijft.

regina baks 24 juli 2018

Dit jaar voor de 4e keer een week gelogeerd in dit fantastische hotel. Het team onder leiding van Sylvia Peppini doet fantastisch werk en geeft de gasten een echt thuisgevoel. Goed ontbijt, fijn restaurant en mooie kamers. Wij gaan volgend jaar weer!

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info