Gratis reisgids Antwerpen: wandelroutes door de stad

Wandelen tussen de oude binnenstad, MAS en Linkeroever

Antwerpen is bijzonder rijk aan bezienswaardigheden allerhande. Ontdek ze in deze gratis reisgids met twee wandeltrajecten. De ene wandelroute belicht de talrijke musea en de mooiste historische gebouwen die Antwerpen telt. Toppers als het MAS, het Rubenshuis, het MUKHA, het Plantin-Moretus museum ... Het zijn enkele voorbeelden maar die je moeten verleiden tot een bezoek aan de Scheldestad Antwerpen. Misschien heb je zin om de Linkeroever beter te leren kennen? Dat kan met de andere wandelroute die loopt vanuit het historische centrum via de bijzondere voetgangerstunnel naar de andere oever. Je stapt er over het Sint-Annastrand, komt doorheen twee natuurgebieden om te eindigen bij een tramhalte. Moe van de wandelkilometers? Geen nood, je hebt keuze uit verschillende tramlijnen die je in een mum van tijd onder de Schelde door terug naar 't Stad brengt. 

Reisgids Antwerpen
Gratis reisgids Antwerpen: wandelroutes door de stad
  • Verken Antwerpen met 3 wandelroutes
  • Aandacht voor binnenstad en de haven
  • Ruime keuze uit musea
  • Het leven van Pieter Paul Rubens in Antwerpen 
  • Stappen onder de Schelde naar Linkeroever
  • Download de gratis versie met de stadswandeling in Antwerpen Zuid
Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 5
Foto's: Dreamstime.com

Reviews en beoordelingen Reisgids Antwerpen

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Antwerpen? Plaats je beoordeling

Suzy rijo19 december 2019

Zoals altijd,alles super fijn uitgelegd.

Bruno Vanderschoot17 december 2019

Interessante informatie. Misschien meer werken met alinea's zodat het vlotter leest.

Christianne Dehing6 december 2019

Erg leuke stadswandeling gedaan, aanrader, loop nog eens een straatje links/rechts extra in, er is zoveel te zien. Ga voor het uitzicht naar het museum aan de stroom, gratis en roltrap tot de 10de verdieping. Museum heeft zo veel zalen met mooie exposities, dag-vullend programma. Mooi om langs de oude haven te wandelen en de oude dokken/kranen te bekijken. Antwerpen is een mooie, oude stad, veel gezellige restaurantjes, kroegjes, een aanrader :)

Kim van Driessen9 september 2019

Hele fijne rondwandeling! Alleen zou ik ook zeker nog aanraden om gewoon wat rond te dwalen door de straatjes tussen de haven en het centrum, ipv de route te volgen! Voor de rest bracht deze route ons naar alle mooie hoogtepunten van de stad. Kijk ook eens naar de culturele activiteiten die georganiseerd worden in de stad, er staat regelmatig wat op de planning en die activiteiten zijn ook heel leuk om heen te gaan!

Wilfried Van Hove31 augustus 2019

Handig, bruikbaar, to the point.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info