Vakantie Corsica? Alle info en bezienswaardigheden

Weinig Franse kenmerken te bespeuren

Corsica is een zeer veelzijdig eiland. Doordat het ten zuiden van de Côte d'Azur ligt, in de Middellandse Zee, is de zon in combinatie met zijn stranden een belangrijke troef. Uitgestrekte witte zandstranden zijn niet overal aanwezig, maar rustige stranden in baaien en kreken met een uniek uitzicht vind je er in overvloed. Lees meer

  • Veel stranden en baaien met een uniek uitzicht
  • Dit eiland leent zich uitstekend voor een trektocht
  • Geniet van de gevarieerde en lekkere keuken
  • Er is veel lekkers van eigen bodem

Gratis reisgids Corsica?

Gratis reisgids downloaden

De natuur is voor vele toeristen de belangrijkste attractie van Corsica. Watervallen, calanches, steile en ruwe rotsen, grotten, bossen, mooie uitzichtpunten op de hoge toppen en zelfs natuurlijke warmwaterbaden kan je er vinden. Dit eiland leent zich uitstekend voor een trektocht. Het wordt beslist een onvergetelijke vakantie.

Corsica heeft ook veel leuke dorpjes met bijzondere attracties. Volk en eiland kenden een bewogen geschiedenis. Alhoewel het eiland en zijn inwoners tot Frankrijk behoren zijn er weinig Franse kenmerken te bespeuren. Een Corsicaan is een zuiders en temperamentvol type dat geniet van het leven. Als toerist of gast kan je er dan ook genieten van een zeer gevarieerde en lekkere keuken.

Zoek je een sportieve, culturele, culinaire of gewoon een zonnige vakantie? Dan kan je zeker op Corsica terecht. In dit vakantiedossier stellen we je de vijf belangrijkste delen van het eiland voor de regio's rond Ajaccio, Bastia, Calvi, Porto-Vecchio en Bonifacio. Daarnaast brengen we ook nog een bezoek aan Corte en omgeving, gelegen in het woestere binnenland. Corsica heeft bovendien zoveel lekkers te bieden van eigen bodem dat we dit hier niet over het hoofd mogen zien. Het is immers een bijkomende motivatie om kennis te maken met dit prachtige eiland.

Reviews en beoordelingen vakantie Corsica

Heb je zelf tips of opmerkingen over Vakantie Corsica? Plaats je beoordeling

Tour

18 januari 2017

Ik heb reeds menig stads en regio informatie van jullie mogen downloaden! En zoals altijd heel interresant en bruikbaar! Mvg :-)

Tour

15 oktober 2016

Leuke beschrijving van de regio's, alleen spijtig dat er geen reisroutes in staan. Ferryverbindingen en andere info ontbreekt.

Tour

30 september 2016

korte en duidelijke gegevens!

Tour

17 juli 2016

Heel tevreden over de opmaak, de tips en de verschillende locaties die worden besproken. De gids nodigt echt uit om er meteen naar toe te trekken. Bravo.

Tour

9 mei 2016

een goede info brochure

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info