Reviews & beoordelingen: vakantie Moezel: genieten van landschap en wijn (26)

Reiservaringen en beoordelingen vakantie Moezel van reizigers

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

midden moezel is de mooiste streek waar ik 2-weekends per maand met de camper heenga. ik vind het mooier dan spanje of italie.

Zeer handige gids tijdens ons recent verblijf te Cochem

Ik vond het een goed stramien om een bezoekje aan de streek voor te bereiden. Ik kan pas echt over de bruikbaarheid , degelijkheid oordelen als ik er echt zal geweest zijn .In elk geval bedankt

Wij hbben een hotelletje geboekt in Traben Trarbach, nog even wachten om te vertrekken. Onze bedoeling is om er te wandelen en eventueel te fietsen. De reisgids gaat zeker van pas komen.

prima gids - zeker aan te raden

Altijd leuke en handige tips op jullie site , dank u wel :)

heel interessante en bruikbare reis gids Moezel, dank U voor de info

heel goede uitleg en veel te beleven

Prachtige maar lange wandeling met toch een foutje in de de tekst van de wandeling in Trier. Het Karl-Marx huis ligt in de Brückenstraße wat verwarring oplevert op het pleintje op de stratenovergang. Je kan je tekst als volgt aanpassen. Punt 8. Op dit kruispunt ... rechtdoor verder in de Karl-Marx-Strasse die verder Brückenstrasse wordt en bijna op het einde van deze straat aan huisnummer 10 zie je links het museum van Karl Marx.

Heel veel plezier beleefd aan uw gids voor Trier. Vooreerst de Parkingtip in Trier. Twee dagen gratis de hele dag op een kwartiertje van het oude stadsgedeelte(een wandeling door een leuke winkelstraat). Tweemaal onmiddellijk P-plek. Ook het kaartje met de stadswandeling: TOP. Alles gemakkelijk gevonden. Bedankt!

Pagina: 123

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info