Stadswandelingen Amsterdam

Reisgids met stadswandelroutes Amsterdam: alle hoogtepunten in twee wandelingen


Het eerste deel van deze wandelroute brengt je vanaf het station langs de hoogtepunten van Amsterdam. Daarbij zal je met elk aspect van de stad kennismaken: van rosse tot chique buurt, van hippe shops tot een gezellig winkeltje langs een van de vele grachten. Een tweede deel brengt je vanaf het Leidseplein en het Vondelpark naar de vele musea van Amsterdam. Daar hoort uiteraard het Museumkwartier bij met zijn vele vernieuwingen (Stedelijk museum, Van Gogh museum en Rijksmuseum). Via de grachten en heel wat kleine musea kom je langs de botanische tuin en de zoo Artis. Eindigen doe je nabij het Rembrandtmuseum.  
 
Reviews - beoordelingen

Reacties stadswandelingen Amsterdam

Hilde De Groef

Als je voor de 1e maal in een stad komt, kan je je geen betere gids voorstellen dan de Euroreizen uitgestippelde wandelroutes. Je komt niet alleen voorbij de belangrijkste bezienswaardigheden maar ook de kleinere verborgen pareltjes van de stad komen aan bod. Je doet het op eigen tempo, je kan andere dingen tussendoor doen (zo deden we de rondvaart per boot toen de zon ineens van de partij was), kortom de perfecte leidraad !

Gerda Van Landeghem

De moeite om deze wandelingen te doen. Zo krijg je een goed beeld van Amsterdam. We hadden ook nog geluk met 't weer.

Geert

De twee wandelroutes zijn de moeite waard.prachtig uitgestippeld.echt een aanrader.

anne hulsbosch

was een fijne wandeling en goed aangegeven. spijtig van het gure weer en de regen, maar hebben her het beste van gemaakt.

Sandra

De wandeling in het centrum gedeelte heb ik eerst gedaan en die was meer dan de moeite waard. Het tweede deel namelijk via het museumplein vond ik vooraf iets minder maar ik moest vlug mijn mening herzien, het is eveneens een super wandeltocht.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...

Promoties Amsterdam

Amsterdam, 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet en Thalys: va. 229€ pp
Amsterdam, 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet en Thalys: va. 229€ pp
Je logeert in het Mercure Amsterdam City**** op 15 min. met het openbaar vervoer van het centrum. Hedendaagse kamers met gratis WiFi, airco en kluisje. Gratis fitness, sauna en Turks bad. Verblijf inclusief ontbijtbuffet en Thalys Brussel-Amsterdam h/t.

Toon hotelpromotieAlle hotels   Alle hotels

  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen