Stadswandelingen Amsterdam

Reisgids met stadswandelroutes Amsterdam: alle hoogtepunten in twee wandelingen


Het eerste deel van deze wandelroute brengt je vanaf het station langs de hoogtepunten van Amsterdam. Daarbij zal je met elk aspect van de stad kennismaken: van rosse tot chique buurt, van hippe shops tot een gezellig winkeltje langs een van de vele grachten. Een tweede deel brengt je vanaf het Leidseplein en het Vondelpark naar de vele musea van Amsterdam. Daar hoort uiteraard het Museumkwartier bij met zijn vele vernieuwingen (Stedelijk museum, Van Gogh museum en Rijksmuseum). Via de grachten en heel wat kleine musea kom je langs de botanische tuin en de zoo Artis. Eindigen doe je nabij het Rembrandtmuseum.  

Erratum op de nieuwsbrief van 19 juli '13: het hotel Novotel Amsterdam City**** beschikt niet over een Turks bad en gevulde minibar.

Reviews - beoordelingen

Reacties stadswandelingen Amsterdam

Erik

Heel goed meegevallen. Diverse goede tips gevolgd en echt veel gezien. De citykaart I Amsterdam is aan te raden voor wie musea en dergelijke wil bezoeken

'T Joncke

4-daagse echt een meevaller. Veel gebruik gemaakt van de reisgids. Iamsterdam-kaart zeer interessant. Maar 4 dagen nog tekort voor alles te doen.

veronica Kuijpers

Amsterdam is en blijft een topbestemming voor een dagje uit of meerdere dagen citytrip. Dankzij de wandelgids weer een aantal verborgen pareltjes ontdekt zoals de grootste boedhistische tempel van Europa, midden in de aziatische wijk, een heus pareltje! misschien als aanvulling een aantal parkeertips voor diegene die hun wagen niet tot in het centrum willen mee nemen, Bijlmer Arena parking, €1/ dag met metroverbinding elke 15 minuten naar Amsterdam centraal van waar een aantal wandelingen starten, ideaal dus!!!

Mireille

Zoals altijd hebben wij genoten van Amsterdam, dankzij jullie zeer handige brochure.Telkens wij ergens naar toe gaan kijk ik of jullie geen reisgids hebben. Het is gewoon onmisbaar!!!

marleen

Het is ondertussen een gewoonte geworden om jullie handige info en stadswandelingen te raadplegen en te downloaden telkens als wij op city trip vertrekken. Binnenkort is het weer zo ver. :)Een aanrader voor iedereen. :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Promoties Amsterdam

3 dagen Amsterdam, hotel 4* incl. ontbijt en Rijksmuseum: va. 149€ pp
3 dagen Amsterdam, hotel 4* incl. ontbijt en Rijksmuseum: va. 149€ pp
Je logeert in het Novotel Amsterdam City**** op 15 min. met het openbaar vervoer van het centrum. Hedendaagse kamers met WiFi, airco en kluisje (laptopformaat). 1 kind t/m 15 jaar overnacht gratis op de kamer van de ouders (inclusief ontbijt). Het hotel beschikt over een sfeer­vol, modern à-la-carterestaurant. Eenvoudig bereikbaar met de auto en parkeergelegenheid (betalend).

Hotels Amsterdam

Lees meer over troeven van reserveren op Euroreizen.be (Holidayline NV)

Video Amsterdam

  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen