Stadswandelingen Amsterdam

Reisgids met stadswandelroutes Amsterdam: alle hoogtepunten in twee wandelingen


Het eerste deel van deze wandelroute brengt je vanaf het station langs de hoogtepunten van Amsterdam. Daarbij zal je met elk aspect van de stad kennismaken: van rosse tot chique buurt, van hippe shops tot een gezellig winkeltje langs een van de vele grachten. Een tweede deel brengt je vanaf het Leidseplein en het Vondelpark naar de vele musea van Amsterdam. Daar hoort uiteraard het Museumkwartier bij met zijn vele vernieuwingen (Stedelijk museum, Van Gogh museum en Rijksmuseum). Via de grachten en heel wat kleine musea kom je langs de botanische tuin en de zoo Artis. Eindigen doe je nabij het Rembrandtmuseum.  

Erratum op de nieuwsbrief van 19 juli '13: het hotel Novotel Amsterdam City**** beschikt niet over een Turks bad en gevulde minibar.

Reviews - beoordelingen

Reacties stadswandelingen Amsterdam

Raissa

Heel veel genoten van de wandeling, nieuwe plekken ontdekt en bijgeleerd!

Penka Dyulgerova

Ik heb enorm veel genoten van deze wandeling. Dankzij de wandelroute die ik van jullie heb ontvangen, heb ik heel veel gezien en geleerd in Amsterdam. Ik ben super blij mee. Dank jullie wel!

Patricia Haverbeke

Ik heb al verschillende keren gebruik gemaakt van jullie info en uitgestippelde routes en steeds weer is het een topper ! leuke tips en duidelijke routes zowel langs trekpleisters maar ook in onbekende delen vd stad. Amsterdam is absoluut een topbestemming !

Erik

Heel goed meegevallen. Diverse goede tips gevolgd en echt veel gezien. De citykaart I Amsterdam is aan te raden voor wie musea en dergelijke wil bezoeken

'T Joncke

4-daagse echt een meevaller. Veel gebruik gemaakt van de reisgids. Iamsterdam-kaart zeer interessant. Maar 4 dagen nog tekort voor alles te doen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Promoties Amsterdam

Amsterdam, 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet: 99€ pp
Amsterdam, 3 dagen hotel 4* incl. ontbijtbuffet: 99€ pp
Je logeert in het Mercure Amsterdam City**** op 15 min. met het openbaar vervoer van het centrum. Hedendaagse kamers met gratis WiFi, airco en kluisje. Gratis fitness, sauna en Turks bad. Verblijf inclusief ontbijtbuffet, gratis parking (vlgs. beschikbaarheid) en toegangsticket 'Dining with the Tsars'.

Hotels Amsterdam

Lees meer over troeven van reserveren op Euroreizen.be (Holidayline NV)

Video Amsterdam

  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen