Citytrips Parijs: bezienswaardigheden

Parijs bezienswaardigheden

We maakten een selectie van de honderden bezienswaardigheden en attracties in Parijs. Je krijgt hierbij een beschrijving, een paar praktische tips en de website. De volgorde van de opsomming is zoals een rondrit door de stad Parijs.

Opgepast: de musea zijn bijna allemaal op maandag of dinsdag gesloten!
Tip: op de eerste zondag van de maand zijn heel wat musea gratis toegankelijk! Het is dan ook zeer druk op die dag.

Het hart van de stad


Omgeving Montmartre


Tussen de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe


Rond het hart van de stad


Reviews - beoordelingen

Reacties citytrips Parijs: bezienswaardigheden

Annemie

Dit is reeds de tweede maal dat ik julie reisgids uitprint. Zowel de gids over Valencia als deze over Parijs zijn beknopte documenten die je voorbij de meest belangrijke bezienswaardigheden loodsen. Zeer handig indien je niet veel tijd hebt om je trip voor te bereiden. Dank !

veronica kuijpers

Weeral een zeer handige, duidelijke en vooral bruikbare wandelgids! wandeling van 8,5 km gedaan, perfecte uitleg! bedankt!

Luc Swerts

veel praktische hulp gehad van de reisgids Parijs. Was handig, eenvoudig om te volgen.

Marca

Heel handige gids, zeker ook aan te bevelen voor mensen die Parijs voor de eerste keer bezoeken. De plannetjes, routebeschrijvingen en info over de bezienswaardigheden zijn gemakkelijk te volgen.

Hans

Zeer nuttige reisgids, heb hem al aanbevolen aan vrienden die ook Parijs willen bezoeken. De uitgestippelde wandelroutes waren perfect te volgen. Goed gedaan.

1 2

Promoties Parijs

3 dagen Parijs incl. Thalys en ontbijtbuffet: va. 185€ pp
3 dagen Parijs incl. Thalys en ontbijtbuffet: va. 185€ pp
Hotel Mercure Gare du Nord La Fayette **** » inclusief ontbijtbuffet » kamer met airco en gratis WiFi » Seine rondvaart » inclusief Thalys h/t vanuit Brussel-Zuid » station Thalys op 200 m. van hotel » klantenscore 8,5/10

Gratis reisgids Parijs

lorraine.jpgOnze reisgids (62 blz.) omvat vijf stadswandelroutes met kaart, tips voor shopping, eten, trein, metro en auto + een beschrijving van de bezienswaardigheden. Alles gratis te downloaden.

Download nu reisgids Parijs
  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen