Reisgids Parijs downloaden voor een onvergetelijke citytrip

Alle bezienswaardigheden overzichtelijk vermeld en gratis te downloaden

Als je hebt gekozen voor een citytrip Parijs, wil je natuurlijk alles uit je vakantie halen! Parijs heeft ongelofelijk veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur, winkelen, lekker eten en drinken... Met onze gratis reisgids Parijs hoef je niets te missen. Lees meer

Ervaar het unieke karakter van Parijs, een bijzondere stad vol historie, kunst, cultuur en culinaire belevenissen!
Reisgids Parijs
Reisgids Parijs downloaden voor een onvergetelijke citytrip
  • Ontdek Parijs met onze gratis reisgids
  • Leer alles over de wijken van Parijs
  • Ga op avontuur met 5 stadswandelingen
  • Ervaar een unieke citytrip
  • Bereid je voor op een onvergetelijke vakantie
Gratis reisgids downloaden

Haal het maximale uit je citytrip Parijs 

Parijs is een stad vol historie, en dat is overal aan te merken. Van de prachtige oude gebouwen tot de monumenten die herinneren en herdenken, in Parijs is het verleden overal. In deze stad heeft bijna elk bouwwerk wel een verhaal te vertellen. In onze gratis reisgids Parijs lees je precies wat deze gebouwen, monumenten, pleinen en gedenkplaatsen zo bijzonder maakt.

Alle wereldberoemde bezienswaardigheden komen aan bod; musea, parken, pleinen, monumenten, kerken en musea... met onze uitgebreide gratis reisgids weet je zeker dat je zo veel mogelijk ziet, doet en beleeft tijdens je citytrip Parijs. Wij vertellen je waar je moet zijn als je wilt winkelen, wandelen, of als je gewoon even tot rust wilt komen.

Ervaar wat Parijs zo bijzonder maakt

Elke wijk in Parijs heeft zo haar eigen, unieke karakter, en allemaal hebben ze een scala aan attracties en bijzonderheden te bieden. Bezoek indrukwekkende iconische bezienswaardigheden zoals de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren en de Notre-Dame. Geniet van de bruisende sfeer van Quartier Latin. Zie kunstenaars aan het werk in Montmartre of neem er een duik in het waanzinnige nachtleven. Ga luxueus winkelen aan de Champs-Eysées en Rue Faubourg Saint-Honoré. Wandel van Place de la Concorde naar het Louvre over de prachtige Tuileriëen. Of bezoek één van de talloze musea, pleinen, parken, kerken of één van de andere unieke bezienswaardigheden die Parijs te bieden heeft.

Ook op culinair gebied heeft Parijs alles wat jij je kan wensen én meer. Geniet van een goed glas wijn of probeer eens een macaron, een erg geliefd en authentiek Frans koekje. Of kies voor één van de vele bistro's, cafés, restaurants en bars die Parijs rijk is.

Reviews en beoordelingen Reisgids Parijs

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Parijs: bereid je voor op een onvergetelijke citytrip ? Plaats je beoordeling

Kim 15 november 2015

De reisgids was erg nuttig en heeft ons mooie wandelingen in Parijs bezorgd. De kwaliteit van de bijgevoegde kaarten is goed.

oel ursm 13 november 2015

Super handig en heel uitgebreid.

Belinda 12 november 2015

De reisgids was een zeer aangename verrassing. Deze was zeer nuttig en we hebben hem met plezier gebruikt. Minpuntje is dat de adresjes van drank- en eetgelegenheden soms niet meer up-to-date waren. Niettemin was het een onvergetelijke reis, bedankt euroreizen!

Sylvia Sapulete 5 november 2015

Ik vond de reisgids heel overzichtelijk. De highlights van Parijs en de restaurantjes zijn goed beschreven. We konden ons goed redden met deze reisgids. Chapeau!!!

Els Boyen 3 november 2015

Zeer beknopte, praktische gids, ideaal als je de 1 ste maal Parijs bezoekt. Duidelijke informatie en uitgestippelde routes, die je naar de beste plekjes in Parijs brengen.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info