Reisgids Parijs downloaden voor een onvergetelijke citytrip

Alle bezienswaardigheden overzichtelijk vermeld en gratis te downloaden

Als je hebt gekozen voor een citytrip Parijs, wil je natuurlijk alles uit je vakantie halen! Parijs heeft ongelofelijk veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur, winkelen, lekker eten en drinken... Met onze gratis reisgids Parijs hoef je niets te missen. Lees meer

Ervaar het unieke karakter van Parijs, een bijzondere stad vol historie, kunst, cultuur en culinaire belevenissen!
Reisgids Parijs
Reisgids Parijs downloaden voor een onvergetelijke citytrip
  • Ontdek bekende en minder bekende plekjes van Parijs 
  • Leer alles over de wijken van Parijs
  • Bevat 5 unieke stadswandelingen
  • Alles voor een onvergetelijke vakantie
  • +60 pagina's tips en info, 100% gratis (winkelprijs 16,99 EUR)
Gratis reisgids downloaden

Haal het maximale uit je citytrip Parijs 

Parijs is een stad vol historie, en dat is overal aan te merken. Van de prachtige oude gebouwen tot de monumenten die herinneren en herdenken, in Parijs is het verleden overal. In deze stad heeft bijna elk bouwwerk wel een verhaal te vertellen. In onze gratis reisgids Parijs lees je precies wat deze gebouwen, monumenten, pleinen en gedenkplaatsen zo bijzonder maakt.

Alle wereldberoemde bezienswaardigheden komen aan bod: parken, pleinen, monumenten, kerken en musea... met onze uitgebreide gratis reisgids weet je zeker dat je zo veel mogelijk ziet, doet en beleeft tijdens je citytrip Parijs. Wij vertellen je waar je moet zijn als je wilt winkelen, wandelen, of als je gewoon even tot rust wilt komen.

Ervaar wat Parijs zo bijzonder maakt

Elke wijk in Parijs heeft zo haar eigen, unieke karakter, en allemaal hebben ze een scala aan attracties en bijzonderheden te bieden. Bezoek indrukwekkende iconische bezienswaardigheden zoals de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren en de Notre-Dame. Geniet van de bruisende sfeer van Quartier Latin. Zie kunstenaars aan het werk in Montmartre of neem er een duik in het waanzinnige nachtleven. Ga luxueus winkelen aan de Champs-Eysées en Rue Faubourg Saint-Honoré. Wandel van Place de la Concorde naar het Louvre over de prachtige Tuileriëen. Of bezoek één van de talloze musea, pleinen, parken, kerken of één van de andere unieke bezienswaardigheden die Parijs te bieden heeft.

Ook op culinair gebied heeft Parijs alles wat jij je kan wensen én meer. Geniet van een goed glas wijn of probeer eens een macaron, een erg geliefd en authentiek Frans koekje. Of kies voor één van de vele bistro's, cafés, restaurants en bars die Parijs rijk is.

Reviews en beoordelingen Reisgids Parijs

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Parijs: bereid je voor op een onvergetelijke citytrip ? Plaats je beoordeling

Alissa 9 juli 2016

We hebben heel veel van de dingen uit de gids bezocht, maar wel niet echt de route gevolgd! Wat ik zeker aanraad is om op voorhand een kaartje van parijs aan te schaffen en de plaatsen die je wilt bezoeken aan te duiden. Zo kan je makkelijk zien van welke plaats je een metro naar een andere plaats kan nemen en waar niet. Voor de rest echt een topervaring, vooral door deze gids!

Veerle 24 juni 2016

Het was een heel interessante reisgids met allemaal praktische info en al de toeristische attracties stonden er in. Het was heel handig, maar de tijd was veel te kort. We hebben in een korte tijd heel veel gezien en het was een super reisje. De sfeer in Parijs was fantastisch!

Sylvia 23 juni 2016

We hebben 2 routes gedaan, waar we veel plezier van hebben gehad. Duidelijke beschrijving. (Misschien ook nog leuk om eens een route te maken van de wijk Marais en Rue Montorqueil, met de ouste patisserieën van Parijs?)

Tanghe Marie Jeanne 6 juni 2016

De reisgids Parijs is super goed. Echt geschikt voor personen die voor de eerste maal naar Parijs gaan. Hij is duidelijk en overzichtelijk. Alle belangrijke plaatsen zijn vermeld.

Dirk Van Beveren 5 juni 2016

De uitgestippelde wandelingen zijn bijzonder interessant. Meestal ga je per metro van het ene toeristisch punt naar het andere. Met deze wandelparcours leer je op een andere manier een stukje buurt van Parijs kennen. Ik ben binnenkort in Parijs (enkel een weekend) en dan is een uitgestippeld parcours wel mooi meegenomen en tijdsbesparend. Groeten, Dirk Van Beveren

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info