Reisgids Parijs downloaden voor een onvergetelijke citytrip

Alle bezienswaardigheden overzichtelijk vermeld en gratis te downloaden

Als je hebt gekozen voor een citytrip Parijs, wil je natuurlijk alles uit je vakantie halen! Parijs heeft ongelofelijk veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur, winkelen, lekker eten en drinken... Met onze gratis reisgids Parijs hoef je niets te missen. Lees meer

Ervaar het unieke karakter van Parijs, een bijzondere stad vol historie, kunst, cultuur en culinaire belevenissen!
Reisgids Parijs
Reisgids Parijs downloaden voor een onvergetelijke citytrip
  • Ontdek bekende en minder bekende plekjes van Parijs 
  • Leer alles over de wijken van Parijs
  • Bevat 5 unieke stadswandelingen
  • Alles voor een onvergetelijke vakantie
  • +60 pagina's tips en info, 100% gratis (winkelprijs 16,99 EUR)
Gratis reisgids downloaden

Haal het maximale uit je citytrip Parijs 

Parijs is een stad vol historie, en dat is overal aan te merken. Van de prachtige oude gebouwen tot de monumenten die herinneren en herdenken, in Parijs is het verleden overal. In deze stad heeft bijna elk bouwwerk wel een verhaal te vertellen. In onze gratis reisgids Parijs lees je precies wat deze gebouwen, monumenten, pleinen en gedenkplaatsen zo bijzonder maakt.

Alle wereldberoemde bezienswaardigheden komen aan bod: parken, pleinen, monumenten, kerken en musea... met onze uitgebreide gratis reisgids weet je zeker dat je zo veel mogelijk ziet, doet en beleeft tijdens je citytrip Parijs. Wij vertellen je waar je moet zijn als je wilt winkelen, wandelen, of als je gewoon even tot rust wilt komen.

Ervaar wat Parijs zo bijzonder maakt

Elke wijk in Parijs heeft zo haar eigen, unieke karakter, en allemaal hebben ze een scala aan attracties en bijzonderheden te bieden. Bezoek indrukwekkende iconische bezienswaardigheden zoals de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren en de Notre-Dame. Geniet van de bruisende sfeer van Quartier Latin. Zie kunstenaars aan het werk in Montmartre of neem er een duik in het waanzinnige nachtleven. Ga luxueus winkelen aan de Champs-Eysées en Rue Faubourg Saint-Honoré. Wandel van Place de la Concorde naar het Louvre over de prachtige Tuileriëen. Of bezoek één van de talloze musea, pleinen, parken, kerken of één van de andere unieke bezienswaardigheden die Parijs te bieden heeft.

Ook op culinair gebied heeft Parijs alles wat jij je kan wensen én meer. Geniet van een goed glas wijn of probeer eens een macaron, een erg geliefd en authentiek Frans koekje. Of kies voor één van de vele bistro's, cafés, restaurants en bars die Parijs rijk is.

Reviews en beoordelingen Reisgids Parijs

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Parijs: bereid je voor op een onvergetelijke citytrip ? Plaats je beoordeling

Tour

18 april 2017

Toffe wandelingen gedaan, heel praktische gids!

Tour

17 april 2017

Goed uitgestippelde wandelroutes om niets van Parijs te moeten missen!

Tour

9 april 2017

praktische gids met veel tips super veel gezien

Tour

6 april 2017

Wij vonden de reisgids uitstekend . We hebben enkele van de stadswandelingen gemaakt alles staat perfect beschreven . Als je Parijs de eerste maal bezoekt moet je zeker de wandeling van 8 km langs alle bezienswaardigheden van Parijs doen want alles is er goed uitgelegd en zeker de moeite waard . We hebben de wtandeling van Montmartre ook gedaan langs het borstbeeld en huis van Dalida en dit was ook de moeite waard. Alle beschrijvingen die je in de reisgids vindt zijn goed uitgelegd en je zeker maar juist dit boekje nodig zodat je niet met andere boekjes of stadskaarten moet rondlopen . Als wij een andere citytrip gaan maken gaan wij weer gebruik maken van de eventuele reisgids . Er zijn er zeker genoeg .

Tour

6 april 2017

Zeer goede reisgids. We hebben er jammer genoeg maar een deel kunnen van afwerken maar we gaan zeker terug om de rest af te werken...

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info