Reisgids Parijs downloaden voor een onvergetelijke citytrip

Alle bezienswaardigheden overzichtelijk vermeld en gratis te downloaden

Als je hebt gekozen voor een citytrip Parijs, wil je natuurlijk alles uit je vakantie halen! Parijs heeft ongelofelijk veel te bieden op het gebied van kunst, cultuur, winkelen, lekker eten en drinken... Met onze gratis reisgids Parijs hoef je niets te missen. Lees meer

Ervaar het unieke karakter van Parijs, een bijzondere stad vol historie, kunst, cultuur en culinaire belevenissen!
Reisgids Parijs
Reisgids Parijs downloaden voor een onvergetelijke citytrip
  • Ontdek bekende en minder bekende plekjes van Parijs 
  • Leer alles over de wijken van Parijs
  • Bevat 5 unieke stadswandelingen
  • Alles voor een onvergetelijke vakantie
  • +60 pagina's tips en info, 100% gratis (winkelprijs 16,99 EUR)
Gratis reisgids downloaden

Haal het maximale uit je citytrip Parijs 

Parijs is een stad vol historie, en dat is overal aan te merken. Van de prachtige oude gebouwen tot de monumenten die herinneren en herdenken, in Parijs is het verleden overal. In deze stad heeft bijna elk bouwwerk wel een verhaal te vertellen. In onze gratis reisgids Parijs lees je precies wat deze gebouwen, monumenten, pleinen en gedenkplaatsen zo bijzonder maakt.

Alle wereldberoemde bezienswaardigheden komen aan bod: parken, pleinen, monumenten, kerken en musea... met onze uitgebreide gratis reisgids weet je zeker dat je zo veel mogelijk ziet, doet en beleeft tijdens je citytrip Parijs. Wij vertellen je waar je moet zijn als je wilt winkelen, wandelen, of als je gewoon even tot rust wilt komen.

Ervaar wat Parijs zo bijzonder maakt

Elke wijk in Parijs heeft zo haar eigen, unieke karakter, en allemaal hebben ze een scala aan attracties en bijzonderheden te bieden. Bezoek indrukwekkende iconische bezienswaardigheden zoals de Arc de Triomphe, de Eiffeltoren en de Notre-Dame. Geniet van de bruisende sfeer van Quartier Latin. Zie kunstenaars aan het werk in Montmartre of neem er een duik in het waanzinnige nachtleven. Ga luxueus winkelen aan de Champs-Eysées en Rue Faubourg Saint-Honoré. Wandel van Place de la Concorde naar het Louvre over de prachtige Tuileriëen. Of bezoek één van de talloze musea, pleinen, parken, kerken of één van de andere unieke bezienswaardigheden die Parijs te bieden heeft.

Ook op culinair gebied heeft Parijs alles wat jij je kan wensen én meer. Geniet van een goed glas wijn of probeer eens een macaron, een erg geliefd en authentiek Frans koekje. Of kies voor één van de vele bistro's, cafés, restaurants en bars die Parijs rijk is.

Reviews en beoordelingen Reisgids Parijs

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisgids Parijs: bereid je voor op een onvergetelijke citytrip ? Plaats je beoordeling

Tour

2 december 2016

Een zeer duidelijke en fijne reisgids! Het is zeer volledig, op voorhand kan je al uitzoeken wat je wel en niet wil gaan doen, maar voor als je ter plekke wilt beslissen zijn de duidelijke plannetjes zeer handig. Deze gids is super goed en raad ik iedereen aan!

Tour

28 november 2016

Een mooie nuttige reidgids waar ik veel gebruik van heb gemaakt tijdens mijn weekjd Parjjs. Goed omschreven wandelroutes en goede tips om Parijs eens anders tezien. Een topboekje die je steeds bij je heb op je mobile zodat je hem ieder moment kan beraadslagen en je krijg hem ook nog eens voor niets dus altijd een win win.

Tour

25 november 2016

Zeer gebruiksvriendelijke gids. Gemakkelijk te volgen wandelroutes.

Tour

26 september 2016

Mooie gids, helder en duidelijk! We hebben er veel gebruik van gemaakt! :)

Tour

19 september 2016

Reisgids Parijs was top! We waren er 3 dagen. Hebben de Eifeltour gedaan, Parijs-centrum gecombineerd met een deel van de shoppingtour en als afsluiter de Montmartre tour gedaan. Heel ons weekend schitterend gevuld en enorm veel gezien! Echt een aanrader!

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info