Last minute en promotie citytrips Parijs

Unieke promoties en last-minute aanbiedingen Parijs

 • Grand Hôtel de Turin *** in Parijs inclusief ontbijtbuffet-25%

  Parijs 4 dagen in hotel*** incl. Thalys

  Het Grand Hôtel de Turin *** ligt op zo'n 650 meter van Montmartre en de Moulin Rouge. Met het openbaar vervoer (metro) ben je in enkele minuten bij de Eiffeltoren, de Champs Elysées, het Louvre, ..
  va.€ 195 - Boek nu
 • Parijs 3 dagen hotel 3* incl. fietstocht

  Parijs 3 dagen hotel 3* incl. fietstocht

  Op wandelafstand van je hotel vind je alle bezienswaardigheden van Montmartre. Het charmant hotelletje werd in 2013 grondig gerenoveerd en je verblijft er inclusief ontbijtbuffet. Inbegrepen is een fietstocht 'Pars à vélo' van 3 uur met keuze uit 5 tours.
  va. € 259 - Boek nu
 • Alle promoties Parijs 3 en 4 dagen

  Alle promoties Parijs 3 en 4 dagen

  Een ruim aanbod aan promoties voor een citytrip Parijs: voor reizigers met de auto reeds vanaf € 125 pp 4-daagse incl. rondvaart. Voor reizigers met de Thalys: 3 dagen vanaf € 169 pp incl. Thalys h/t en ontbijtbuffet. Ruim aanbod van 2* tot 4* ook incl. Versailles.
  va. € 125 - Boek nu

Parijs is één van de toppers voor een citytrip of weekendje weg. Op minder dan 3 uur sta je met de TGV vanuit Brussel in Parijs. Eenmaal aangekomen kan de citytrip Parijs beginnen: het Louvre, Centre Pompidou, de Eiffeltoren, de Champs-Elysées … Dit lijstje is eindeloos. Wees daarom selectief op je citytrip Parijs. Niet alleen met wat je wil zien maar ook waar je logeert. Met onze last minutes of promoties voor een citytrip of weekendje weg Parijs bespaar je alvast wat geld. Parijs is immers geen goedkope stad, dat merk je wanneer je iets gaat drinken op een drukke plaats. Daarom is de Quartier Latin misschien jouw favoriete plek op je citytrip Parijs. Deze stevig uitgebouwde studentenbuurt nog steeds dé ontmoetingsplaats voor jongeren en de plek bij uitstek om iets te gaan eten en drinken. Nog nooit naar Parijs geweest? Je weet niet wat je mist, tenzij je nu één van onze last minutes of promoties naar Parijs boekt.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info