Abonneren op deze Promoties RSS feed

Gratis reisgids Parijs downloaden

Gratis reisgids Parijs downloaden

Reisgids Parijs


Met onze reisgids Parijs krijg je 5 stadswandelingen die je dwars door het hart van Parijs, Montmartre, Eiffeltoren en de 2000 jaar oude geschiedenis brengen compleet met kaart en informatie over de bezienswaardigheden. Daarnaast geven we je ook tips om te winkelen (met een gloednieuwe shoppingroute), lekker te eten, een cabaret bij te wonen in Parijs. Zoals steeds zijn er ook nog taaltips en heel wat praktische informatie te vinden, goed voor 62 bladzijden en gratis te downloaden. Voortaan gebruiken we zeer gedetailleerde routekaarten waardoor het gebruiksgemak nog verhoogd is.

Download nu de reisgids Parijs

Gids downloaden

Parijs

Reviews - beoordelingen

Reacties gratis reisgids Parijs downloaden

sofie

Bedankt !

Rolf

De reisgids is duidelijk, compleet en gebruiksvriendelijk. Makkelijk voor Parijs newbies ;) Bedankt

lieve

Zeer gebruiksvriendelijk, compleet, fijne uitleg. Bedankt!

Igor

Goede gids met leuke uitgestippelde wandelroutes. Het bistro/restaurant Saint-Dominique op een paar honderd meter van de Eiffeltoren in de de rue Saint-Dominique die als tip stond vemeld in de gids hebben we ook gevonden maar hier vonden we de keuze als je met kinderen komt te beperkt. We hebben wel in dezelfde straat heel lekker gegeten in een eenvoudig pizza restaurant.

louis minnebach

De reisgids van Euroreizen over Parijs is prima. Wij hebben er veel informatie uit gehaald. Bovendien hebben we 2 stadswandelingen aan elkaar geknoopt en hebben zo een hele dag door Parijs getrokken. Geweldig en zonder (nederlandse) gids prima te doen!! Bedankt voor de mooie service.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...

Promoties Parijs

Parijs 3 dagen 4* incl. ontbijt, parking: 99€ pp
Parijs 3 dagen 4* incl. ontbijt, parking: 99€ pp
Verblijf 2 nachten in Suite Novotel Paris Rueil-Malmaison **** (regio La Défense) » inclusief ontbijtbuffet en parking (hotel ligt dicht bij afrit snelweg) » op 10 tot 15 min. metro (RER) van Parijs centrum » zeer ruime moderne kamers » 2 kinderen tot 15 jaar gratis op kamer ouders incl. ontbijtbuffet » inclusief gebruik WiFi, kluisje, frigo, ... » hoge klantenbeoordeling: 8,7/10

Toon promotie Parijs

 


  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen