Abonneren op deze Promoties RSS feed

Gratis reisgids Parijs downloaden

Gratis reisgids Parijs downloaden

Reisgids Parijs


Met onze reisgids Parijs krijg je 5 stadswandelingen die je dwars door het hart van Parijs, Montmartre, Eiffeltoren en de 2000 jaar oude geschiedenis brengen compleet met kaart en informatie over de bezienswaardigheden. Daarnaast geven we je ook tips om te winkelen (met een gloednieuwe shoppingroute), lekker te eten, een cabaret bij te wonen in Parijs. Zoals steeds zijn er ook nog taaltips en heel wat praktische informatie te vinden, goed voor 62 bladzijden en gratis te downloaden. Voortaan gebruiken we zeer gedetailleerde routekaarten waardoor het gebruiksgemak nog verhoogd is.

Download nu de reisgids Parijs

Parijs

Reviews - beoordelingen

Reacties gratis reisgids Parijs downloaden

hilde

Prima gids!

Tim De Saveur

Deze gids is een fantastische hulp in zo'n diverse en boeiende stad als Parijs ! Onze 3 dagen waren perfect ingedeeld, hadden het gevoel niks te hebben gemist, en met voldoende randcommentaar om over alle bezienswaardigheden de nodige info te krijgen. Enkel lof over deze gids ! Bedankt

Brigitta

Deze gids was zeer handig zowel qua info als qua formaat en bevatte veel informatie. Zeer bruikbaar voor het uitwerken van een persoonlijk programma.

Celine Geffens

Prima wandelingen en goed uitgelegd. Ben al vele keren in Parijs geweest maar toch hebben we nieuwe plaatsen ontdekt tijdens de wandelingen.

Marysa

Heb al eerder de gids voor Rome gebruikt en zal zeker die voor Parijs op zak hebben.Interessante wandelingen langs de belangrijkste bezienswaardigheden en steeds zeer goed uitgelegd. Bevat veel informatie. Kortom een aanrader !

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...

Promoties Parijs

3 dagen Parijs incl. Thalys en ontbijtbuffet: va. 215€ pp
3 dagen Parijs incl. Thalys en ontbijtbuffet: va. 215€ pp
Hotel Hor***(*) werd geopend in 2012 en ligt aan de Gare du Nord, het TGV-station. Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en Thalys h/t Brussel-Parijs. Gratis WiFi, airconditioning, kluisje ... Talrijke eetgelegenheden en bars in de buurt.

Toon promotie Parijs

 


Hotels (met optie Thalys) Parijs

Lees meer over troeven van reserveren op Euroreizen.be (Holidayline NV)

Vliegtickets Parijs

  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen
  • Stuur deze pagina naar een kennis