Weekend Parijs

Promoties voor een weekend Parijs

We hebben een ruim aanbod aan promoties voor een weekend Parijs met of zonder vervoer. Deze kant-en-klare pakketten bezorgen je een zorgenloos weekendje weg naar Parijs.
Alle informatie, prijzen en reservaties arrangementen.

Weekendje weg Parijs

Een ruim aanbod aan hotels voor een weekend Parijs, allen zijn gelegen in het centrum. Bovendien kan je ook tijdens de prijsaanvraag kiezen voor vervoer naar Parijs met de Thalys of het vliegtuig. Er is ook de mogelijkheid om uitstappen, cabaret, diners en dergelijke als extra te reserveren. Je kan ook de hotels zoeken via een kaart.Reviews - beoordelingen

Promoties Parijs

3 dagen Parijs 4* hotel voor 105€ pp
3 dagen Parijs 4* hotel voor 105€ pp
2 nachten in Suite Novotel Paris Rueil-Malmaison **** (regio La Défense) » inclusief ontbijtbuffet, rondvaart op de Seine en parking (hotel ligt dicht bij afrit snelweg) » op 10 tot 15 min. metro (RER) van Parijs centrum » zeer ruime moderne kamers » inclusief gebruik WiFi, kluisje, frigo, ... » 2 kinderen tot 15 jaar gratis op kamer ouders incl. ontbijtbuffet » hoge klantenbeoordeling: 8,7/10 » geen reservatiekosten!

Toon promotie Parijs

 


 
Alle hotels   Alle hotels

 

Gratis reisgids Parijs

lorraine.jpgOnze reisgids (62 blz.) omvat vijf stadswandelroutes met kaart, tips voor shopping, eten, trein, metro en auto + een beschrijving van de bezienswaardigheden. Alles gratis te downloaden.

Download nu reisgids Parijs
  • Euroreizen.be als homepage instellen
  • Stuur ons je opmerkingen