De beste hotels in Londen boeken

Overzicht hotels Londen

 • Novotel London Excel 4*

  Novotel London Excel 4*

  Eigentijds hotel van de nieuwe Novotel-generatie met hoogwaardige faciliteiten en prachtig zicht op het Royal Victoria Dock. Inclusief Engels ontbijt. Gratis nachten (2+1) in bepaalde periodes. Steeds 2 kinderen t/m 15 j. gratis op de kamer van de ouders inclusief ontbijt.

  va. € 81 - Boek nu
 • Novotel London West 4*

  Novotel London West 4*

  Groot en comfortabel hotel met hedendaagse decoratie. Ruime kamers en parkeer­gelegenheid en mooie kortingen voor kinderen. Inclusief Engels ontbijt.

  va. € 82 - Boek nu
 • Hotel Montana***

  Hotel Montana 3*

  Het sympathieke Hotel Montana is al vele jaren lang populair bij onze klanten en verdient naar onze mening een aanbeveling in zijn categorie. Inclusief ontbijtbuffet. Hotel met Indisch restaurant.

  va. € 83 - Boek nu
 • St. Giles Classic London 3*

  St. Giles Classic London 3*

  Unieke ligging pal in de buurt van o.a. Oxford Street, theaters, British Museum, Piccadilly Circus ... De kamers zijn compact, modern en functioneel ingericht. Inclusief Engels ontbijt.
  va. € 70 - Boek nu
 • Novotel London Greenwich 4*

  Novotel London Greenwich 4*

  Zeer populair hotel in het stadsdeel London Greenwich. Inclusief Engels ontbijt. Gratis nachten (2+1) in bepaalde periodes. Steeds 2 kinderen t/m 15 j. gratis op de kamer van de ouders inclusief ontbijt.
  va. € 80 - Boek nu
 • Alle hotels Londen

Boek direct een hotel in Londen

Een citytrip Londen zou eigenlijk twee maand moeten duren maar zoveel tijd heb je waarschijnlijk niet. Bestudeer dus vooraf eerst goed wat je allemaal wil zien tijdens je citytrip Londen want de keuze is overweldigend. Tower Bridge, St. Paul’s Cathedral, Westminster Abbey, Shakespeare’s Globe Theatre, Buckingham Palace, Houses of Parliament … Hadden we al musea vernoemd? Tate Modern en het British Museum zijn toonaangevende musea in Europa en dan vermelden we er maar twee. Maar ook voor een groene stad kan je een hotel in Londen boeken. Met Hyde Park, St. James’ Park, Kensington Garden en Regent’s Park is er tijdens je citytrip Londen veel ademruimte in deze drukke metropool. Tot slot is Londen, samen met de Franse hoofdstad, ook de shoppingstad van Europa. Redenen genoeg om nu een hotel te boeken voor een citytrip Londen.