De beste hotels in Wenen boeken

Overzicht hotels Wenen

 • Hotel Carlton Opera ***

  Hotel Carlton Opera ***

  De Carlton Opera is een typisch Weens hotel in een art-decogebouw.Gelegen tussen de Karlsplatz en de Naschmarkt, twee toeristische trekpleisters.

  va. € 54 - Boek nu
 • Holiday Inn Vienna City 4*

  Holiday Inn Vienna City 4*

  Het beste van twee werelden: het hotel wordt familiaal gerund én u geniet van de kwaliteitsgarantie van een groot internationaal label.

  va. € 64 - Boek nu
 • Hotel Altwienerhof ***

  Hotel Altwienerhof ***

  Dit familiehotel met is een aanrader voor wie het traditionele Wenen wil herbeleven. De inrichting is klassiek, met oog voor detail.

  va. € 43 - Boek nu
 • Alle hotels Wenen

Boek direct een hotel in Wenen

Wenen is de muziekstad bij uitstek maar tijdens een citytrip Wenen zal je ook de andere facetten leren kennen. De Stephansdom, het Kunsthistorsiches Museum, kasteel Schönbrunn … Boek snel een hotel want dit moet je allemaal gezien hebben. Wanneer het toch allemaal om de muziek draait tijdens je citytrip Wenen dan boek je maar beter voldoende op voorhand een hotel tijdens de nieuwsjaarsperiode in Wenen. Dan zijn er topconcerten in de vele paleizen, theaters en historische gebouwen. Deze concerten zijn echter bliksemsnel uitverkocht, soms jaren op voorhand. Kaarten zijn dus zowel schaars als duur. Maar niet getreurd, naast de muziek valt er ook genoeg te beleven tijdens je citytrip Wenen.