De beste hotels in Madrid boeken

Overzicht hotels Madrid

 • Hotel Quatro Puerta del Sol 4* Madrid

  Hotel Quatro Puerta del Sol 4* Madrid

  U verblijft hier op dé toplocatie van Madrid, op 300 m van de Puerta del Sol, kloppend hart van de stad.

  va. € 60 - Boek nu
 • Hotel Mercure Madrid Plaza de España 4*

  Hotel Mercure Madrid Plaza de España 4*

  De bruisende, charmante Spaanse hoofdstad laat zich rond Plaza de España van haar beste kant zien.

  va. € 64 - Boek nu
 • Hotel Madfor 3* Madrid

  Hotel Madfor 3* Madrid

  Het hotel ligt in het hartje van Madrid maar toch rustig. Je krijgt er een uniek panorama op het Koninklijk Paleis. Openbaar vervoer zeer dichtbij.
  va. € 39 - Boek nu
 • Alle hotels Madrid

  Alle hotels Madrid

  Ontdek onze hotels van 3* tot 5* in Madrid met kinderkortingen en gratis nachten. Meeste aanbiedingen zijn inclusief ontbijtbuffet, tijdens de reservatie kan een vliegticket als extra bijgeboekt worden.
  va. € 39 - Boek nu

Boek direct een hotel in Madrid

Met het Prado beschikt Madrid over een wereldberoemd topmuseum. Maar de belangrijkste reden om een hotel in Madrid te boeken is toch de schitterende sfeer op straten en pleinen. De Spaanse hoofdstad bruist van leven en barst van de gezellige pleinen. Puerta del Sol is de absolute blikvanger en geldt ook als nulpunt voor Spanje. Maar ook Plaza Mayor geldt als één van de mooiste pleinen in Spanje en is tijdens je citytrip Madrid de ideale plaats voor een terrasje. Verder mag je op je citytrip Madrid het Koninklijk Paleis niet missen, net als Parque del Retiro, het grootste stadspark van Spanje. Neem dus binnenkort enkele dagen vrijaf en boek een hotel voor je citytrip Madrid.