Citytrip Berlijn? Ontdek alle bezienswaardigheden Berlijn

Download de gratis reisgids Berlijn en mis niets tijdens je citytrip!

Berlijn leeft! Het is een multiculturele stad waar zowel jongeren en ouderen van elke levensstijl of overtuiging zich meteen thuis zullen voelen. Ontdek tijdens je citytrip Berlijn de overvloed aan bezienswaardigheden, theaterzalen en het aanbod aan evenementen. Lees meer

Bezoek het multiculturele Berlijn: je zult je er meteen thuis voelen.
  • Ontdek Berlijn
  • Bezoek evenementen, musea...
  • Leer meer over de geschiedenis van de stad

Gratis reisgids Berlijn?

Gratis reisgids downloadenKoop de volledige reisgids voor € 7,5

Geschiedenis

Berlijn is niet alleen een multiculturele stad met een gezellige sfeer, maar heeft ook een bewogen geschiedenis achter de rug en daar zijn nu nog steeds veel getuigen van. De Brandenburger Tor is hiervan wellicht het belangrijkste symbool met de Reichstag op de achtergrond. Maar ook het nieuwe Holocaustmonument, het Haus am Checkpoint Charlie en de nieuwe Potsdamer Platz maken deel uit van deze herinneringen. Je leest er alles over in onze gratis reisgids.

Groene stad

Niettegenstaande dat Berlijn meer dan 3 miljoen inwoners telt is het ook een groene stad. Zelfs in het hartje van de stad ligt er een reusachtig groot park, de Tiergarten. Met zoveel Berlijners zijn er natuurlijk immens veel shoppingmogelijkheden waarvan de Kurfürstendamm als muziek in ieders oren klinkt. En als je de stad en de massa beu bent, ga je gewoon naar het park om even tot rust te komen en van de natuur te genieten.

Musea

Aan musea ontbreekt het zeker niet in Berlijn. Er zijn meer dan 150 musea te zien en ze bieden je tentoonstellingen aan over allerlei thema's. We stellen je in onze gratis reisgids een paar van de belangrijkste bezienswaardigheden voor die je kunt bezoeken tijdens een citytrip Berlijn. Aan kastelen, historische gebouwen en monumenten kom je in deze stad dan ook zeker niks tekort. We stellen je zelfs voor om even voorbij de stadsgrenzen te reizen om een paar van de mooiste kastelen in Duitsland te bezoeken. Kortom, de ideale vakantiebestemming voor de cultuurliefhebber.

Reviews en beoordelingen citytrip Berlijn

Heb je zelf tips of opmerkingen over Berlijn: multiculturele smeltkroes? Plaats je beoordeling

Tour

16 augustus 2017

Zoals we gewoon zijn, prima gids, alle nodige info ivm de bezienswaardigheden.

Tour

2 juli 2017

zeer handige reisgids, de wandelingen zijn goed beschreven. nuttig voor een bezoek aan Berlijn.

Tour

25 juni 2017

Ik vond, heel toevallig, jullie reisgids ! Was heel fijn te gebruiken bij onze reis naar Berlijn. De wandelingen waren goed uitgelegd en we konden aldus de meeste bezienswaardigheden bekijken. Gezien het weer ook nog heel goed meeviel hadden we een super fijne citytrip....beste dank !

Tour

19 juni 2017

We hebben 2 wandelingen gemaakt van reisroutes. Zeer fijn dat je deze gratis kan krijgen. Het is een goede gids om door Berlijn te wandelen. Zeker een aanrader !!

Tour

6 juni 2017

Mooie gids met mooie en authentieke wandelingen. Let wel goed op (zeker bij de muurwandeling) dat je vooraf goed kijkt waar de metrohaltes zijn. Hier is er een lang stuk waar niet zo heel veel te zien is en waar je beter de metro kan nemen

Tour

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info