Kerstmarkt Berlijn 2017: 27/11 t/m 31/12/17

Kerstshopping op de kerstmarkten van Berlijn

Berlijn biedt een uniek programma aan, met als ingrediënten: cultuur, shopping, meer dan 40 kerstmarkten en natuurlijk de grootste Oud-en-Nieuwjaarsparty van Duitsland bij de Brandenburger Tor. De grootste kerstmarkt in Berlijn bevindt zich op de Gendarmenmarkt. We geven je een paar van de belangrijkste kerstmarkten mee.

Locatie kerstmarkt:

  • Met de Thalys en ICE naar Berlijn

    Met de Thalys en ICE naar Berlijn

    Via de officiële website van NMBS Euorpe is het eenvoudig om online internationale treintickets te reserveren voor Europese bestemmingen. Treinreizen kunnen geboekt worden via de website voor Thalys, Eurostar, TGV® of ICE.
    va. € 78 - Boek nu

Feestelijke verlichting van de binnenstad

Vanaf medio november is de City één zee van licht. Het dak van het Sony-Center wordt omgetoverd tot een fonkelende sterrenhemel en op de Boulevard Unter den Linden zijn de bomen zó geraffineerd verlicht dat ze een avant-gardistische uitstraling hebben. De langste en misschien wel de mooiste lichtketting loopt van het Wittenbergplatz tot aan de Halensee – langs winkels met topmerken in de City West en de kerstmarkt bij de Gedächtniskirche.

Berlijn – ideale reisbestemming voor kerstinkopen 

Maar er zijn nog andere redenen om in de winter naar de stad aan de Spree af te reizen: het grootste warenhuis van Europa, 1800 detailzaken op de vijf kilometer lange shoppingmall en dertig vlooien- en antiekmarkten maken van Berlijn een geweldig winkelparadijs.

Openbaar vervoer: met de trein naar Berlijn. Je reist eerst naar Keulen met de Thalys of ICE om daar dan over te stappen in de ICE naar Berlijn. Vanuit Nederland zijn er rechtstreekse InterCity treinen naar Berlijn vanuit Amsterdam Centraal. Die stopt onderweg nog in Amersfoort en Deventer.

Gratis reisgids?

Gratis reisgids downloaden

Reviews en beoordelingen Kerstmarkt Berlijn

Heb je zelf tips of opmerkingen over Kerstmarkt Berlijn? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info