Unieke rondreizen fly & drive, met gratis roadboek

Fly & drive reis: boek je vlucht, huurauto en accommodatie in één. Met de auto rij je vervolgens zelf naar het door jou gekozen appartement of hotel volgens een route die van tevoren is uitgestippeld. Hoe je de reis vervolgens indeelt, is helemaal aan jou.

Overzicht rondreizen Andalusië

Andalusië
andalusie
 • Andalusië 8-daagse fly&drive in cortijo's

  Andalusië 8-daagse fly&drive in cortijo's

  va. € 639 -

  8-daagse rondreis Andalusië met verblijf in prachtige cortijo's vanaf € 639 pp, inclusief ontbijtbuffet, huurwagen type B en vlucht Brussel - Malaga h/t met Brussels Airlines. Je verblijft op twee locaties: eerst tussen Granada en Antequera en vervolgens in de omgeving van Ronda.

Overzicht rondreizen Canarische Eilanden

Canarische Eilanden
canarische-eilanden
 • Tenerife 8-daagse rondreis fly & drive

  Tenerife 8-daagse rondreis fly & drive

  va. € 725 -

  Dit is een unieke rondreis waarbij je al het moois van het zuiden van Tenerife kan bezoeken. Je hoeft zich nooit lang te verplaatsen. Je ziet er natuurwonderen, je wandelt door unieke gebieden ... Incl. ontbijtbuffet, vlucht h/t, huurwagen Cat. A, 1x diner, bezoek bodega. 

Overzicht rondreizen Portugal

Portugal
portugal

Overzicht rondreizen Puglia

Puglia
puglia

Overzicht rondreizen Toscane

Toscane
toscane
 • Toscane en Umbrië per Fiat Cabrio 500, 8-daagse

  Toscane en Umbrië per Fiat Cabrio 500, 8-daagse

  va. € 979 -

  Geniet van al het moois in Toscane en Umbrië vanuit een Fiat 500 Cabrio. Arrangement inclusief ontbijtbuffet, 7 dagen gebruik van Fiat 500 Cabrio met GPS en onbeperkt aantal km. Incl. vlucht h/t Brussel-Pisa met privétransfer.

Overzicht rondreizen Turkije

Turkije
turkije
 • Rondreizen Turkije, van 8 tot 15 dagen

  Rondreizen Turkije, van 8 tot 15 dagen

  va. € 179 -

  Er zijn rondreizen in groep langs de Westkust en in Cappadocië, soms verlengd met een weekje strandvakantie. Of je kan ook een fly & drive boeken waarbij je met een huurauto Turkije verkent.

Overzicht rondreizen Umbrië

Umbrië
umbrie
 • Toscane en Umbrië per Fiat Cabrio 500, 8-daagse

  Toscane en Umbrië per Fiat Cabrio 500, 8-daagse

  va. € 979 -

  Geniet van al het moois in Toscane en Umbrië vanuit een Fiat 500 Cabrio. Arrangement inclusief ontbijtbuffet, 7 dagen gebruik van Fiat 500 Cabrio met GPS en onbeperkt aantal km. Incl. vlucht h/t Brussel-Pisa met privétransfer.
Toon rondreizen fly & drive

Vertrek per vliegtuig en doe de rondreis in een huurwagen

Toon rondreizen met eigen wagen

Beleef de volledige uitgestippelde rondreis in je eigen vertrouwde wagen

Bij onze fly & drive rondreizen weet je zeker dat er bij aankomst op het vliegveld in het land van bestemming een huurauto van uitstekende kwaliteit voor je klaarstaat en ben je niet afhankelijk van taxi's of openbaar vervoer.

 • Prijs per persoon op basis van een standaard 2-persoonskamer. Het supplement voor een éénpersoonskamer is op aanvraag.
 • Kinderkortingen geldig bij verblijf op kamer van de ouders en zijn steeds op basis van twee betalende volwassenen.
 • Individuele rondreis zonder begeleider. Programma vrij in te vullen, je reist aan eigen tempo.
 • Geen andere kortingen van toepassing.
 • 100% kosten bij wijziging of annulatie

Een fly & drive reis is de perfecte manier om zelfstandig de streek of land van jouw keuze te ontdekken. Fly & drive vakanties bieden een ongekende vrijheid. Met de auto rij je van plaats naar plaats, waarbij je het tempo en de route helemaal zelf bepaalt. Op deze manier zie je zo veel mogelijk van de omgeving. Zo leer je het land en de cultuur pas echt goed kennen.De aankomst, het vertrek en verblijf zijn al geregeld, en de rest van de reis kan jij zelf invullen. Het mooie aan een fly & drive vakantie is dat je naar je bestemming vliegt en dus niet van tevoren al uren in de auto hoeft door te brengen. Dat maakt de reis natuurlijk een stuk aangenamer. Eens aangekomen op je bestemming pak je de auto, en eenmaal daar is rondrijden een waar avontuur. Het is tenslotte de ultieme manier om de omgeving op een comfortabele en ontspannen manier te verkennen.

Fly & drive reizen bieden het beste van twee werelden: je hebt de vrijheid om helemaal zelf je reis en de route te plannen, maar daarnaast ook de zekerheid van een vooraf geboekt hotel of appartement. Kortom: volop comfort en geen zorgen; precies zoals een vakantie hoort te zijn. Maak je keuze uit onze uitgebreide selectie rondreizen fly & drive en beleef de vakantie van je dromen.