Reviews & beoordelingen: Vulkaaneifel 4 dagen in hotel*** incl. half pension (4)

Hotel zur Post***, Deudesfeld inclusief ontbijtbuffet, 2x diner, fruit op de kamer en 2x lunchpakket

Ben je hier geweest en heb je zelf tips of opmerkingen? Plaats je beoordeling

José 30 december 2016

We gaan pas begin maart 2017 met de hele familie (14 personen) naar het hotel. Het was voor het hotel wel even puzzelen om ieder gezin (met kleine kinderen) gelogeerd te krijgen omdat de familiekamer al gereserveerd waren. De hotelverantwoordelijke heeft bij de bestelling wel haar best gedaan om alles zo te regelen dat kleine kinderen niet op een kamer alleen hoefden te slapen. Wij kijken intussen met spanning uit naar ons geplande uitstapje in de Vulkaaneifel.

Alfons Proesmans 2 november 2016

Met de reisgids in de hand hebben we in 3 dagen de Vulkaaneifel bezocht. Omdat we konden genieten van zeer mooi aangenaam zonnig herfstweer was het prachtig wandelen in de natuur en stadjes. Het zou nog beter zijn indien afstanden konden opgenomen worden in de beschrijving vb. aan het kruispunt 300m rechtdoor totdat ... Soms twijfel je omdat je niet weet hoelang je verder moet wandelen tot het volgend ijkpunt. Voor de rest een geweldig hulpmiddel dat mijn eigen opzoekwerk vervolledigt. Ook het Wolffhotel is uitstekend meegevallen. Lekker en voldoende ontbijt, smakelijk avondeten met keuzemenu. Als we nog eens in de streek terugkomen is onze keuze nu al bepaald.

Nadine 7 juni 2016

Zeer interessante info, bespaart me een zee van tijd voor het opzoeken van interessante bezienswaardigheden en activiteiten. Heb deze regio al eens verkend, maar er zijn nog interessante dingen die ik dank zij jullie brochure nu extra kan ontdekken

freddy Braem 12 januari 2016

Dank voor deze zeer uitgebreide en nuttige info! Als trouwens vroegere gidsen, prachtige service.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info