Reistips van goedkoop tanken tot reisapotheek

Alle tips en checklists om zorgeloos op vakantie te vertrekken

Voor je vertrek

Verlofkalender

De schoolvakanties, de feestdagen, het bouwverlof, de Islamtische feestdagen en nog meer data voor dit jaar en de volgende jaren. Bekijk hier de verlofkalender

Het internationaal reispas

Er zijn nogal wat vragen rond het internationaal reispas: hoe aanvragen, waar, voor welke landen en nog veel meer antwoorden mag je op deze pagina verwachten. Lees meer

 • Direct een all-inclusive auto huren

  Direct een all-inclusive auto huren

  Geen verrassingen bij het huren van een auto bij Sunny Cars. Standaard inbegrepen: ongelimiteerde kilometers, schade- en diefstalverzekering met terugbetaling eigen risico, 24/7 Nederlandstalige bijstand in geval van nood. Ook huren zonder creditcard.
  va. € 99 - Boek nu

Lees hier alle info over:

 • Feestdagen en schoolvakanties
 • Met de (huur)auto op reis
 • Betalen in het buitenland
 • Regels voor in- en uitvoer
 • ...

E-visum

Voor Turkije en de USA dien je een e-visum aan te vragen, we geven je hierover extra informatie. Bekijk hier de pagina

Reiswoordenboek

Soms vliegen de niet-alledaagse woorden je om de oren bij het reserveren van een reis. Met dit mini-woordenboekje verklaren we je de meest gebruikte vakterminologie bij hotels, busreizen, vliegvakanties, reisverzekeringen en treinen.

Je huis veilig achterlaten

De grote zorg van veel mensen. We geven je een aantal tips en checklist om zeker niets te vergeten.

Met je huisdier op reis

We laten ze niet graag thuis of in een asiel achter. Maar je kan zomaar hond of poes meenemen op reis? We geven je een aantal tips en regels mee.

Een veilige autovakantie

Een kleine checklist voor de auto. We geven je ook extra informatie over het milieuvignet in Duitsland en de verplichte winteruitrusting in Duitsland.

De reisapotheek

Veel hoef je niet mee te nemen, we geven je een aantal tips wat zeker in je moet meenemen in je reisapotheek?

De geheimen van een valies

Maar ook de stress die het maken van een valies met zich meebrengt. Een lijstje om zeker niets te vergeten zal je hierbij helpen. Bekijk hier de checklist voor je valies.

Tijdens je reis

Bij een autovakantie of huurwagen

Wellicht tank je ook graag in een goedkoop tankstation? We hebben alvast een paar tips. Bij een auto huren zijn er heel veel vragen, we geven je een antwoord. Om het veilig te houden is fit achter het stuur zitten een voorwaarde, we hebben een aantal tips en controles voor jou klaar.

Betalen in het buitenland

De euro is een heel handig betaalmiddel. Waar kan je er overal mee terecht? Op wat moet je letten en nog een pak antwoorden op kleine en grote vragen bij het betalen in het buitenland. We geven je ook tips mee voor buiten de eurozone.

Soorten maten en gewichten

Inch, foot, yard, mile, gallon en nog veel meer van die maten en gewichten in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten worden je hier uitgelegd.

Douanebeperkingen

De invoerbeperkingen verschillen naargelang je binnen Europa reist of daarbuiten. Alles op een rijtje wat en hoeveel je mag meebrengen van op reis.

Reviews en beoordelingen Reisinfo

Heb je zelf tips of opmerkingen over Reisinfo? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info