Vakanties in de winterzon

Op zoek naar zon, zee, strand in de winter?

Spanje - Andalusië & Canarische EIlanden

Vooral de Canarische eilanden lokken de winterse toeristen. Je maakt dan veel kans op aangename zonnige temperaturen. Zuid-Spanje is voordeliger maar het kan daar wel natter zijn.

Turkije

Een citytrip, culturele rondreis of strandvakantie, ook in de winter zullen de aangename temperaturen en lage prijzen je verrassen. De aangewezen kustplaats is de Turkse Rivièra.

Malta

Malta, een groep van vijf eilanden ligt ten zuiden van het Italiaanse eiland Sicilië, midden in de Middellandse Zee. Bezoek zeker ook Gozo en maak een boottocht rond dit eiland.

 

Griekenland

Vanaf november heb je meer kans op regen en dalen de temperaturen. Maar het zijn zachte winters, de massa toeristen zijn weg en is het ideaal voor mooie wandelingen.

 

Cyprus

Op Cyprus kan je mythologie combineren met prachtige natuur, rust en historische overblijfselen. In de winter zijn er aangename temperaturen. Zie de grafieken in ons dossier.

 

Frankrijk - Côte d'Azur

De Franse Azurenkust heeft een magische aantrekkingskracht door zijn milde temperaturen. Ook in de winter is het er best aangenaam. Een regenbui is niet uit te sluiten.

 

Italië - Sicilië

Een rijke geschiedenis, droog en zonnig weer, mooie steden en goed uitgeruste stranden. Dit zijn slechts een paar ingrediënten van een fascinerend eiland.

 

Egypte

De oevers van de Rode Zee bieden je hoge temperaturen en veel zon. Luxueuze vakantiedorpen en de zon wachten op je komst, vooral in de winter.

 

Portugal - Algarve

Op dit meest zuidelijk deel van Portugal heeft de oceaan een meesterwerk gebeeldhouwd uit rotsen en zand. Afrikaanse winden zorgen voor aangename temperaturen.

  • Vakanties in de winterzon
  • Spanje
  • Griekenland
  • Turkije
  • ...

Reviews en beoordelingen Winterzon

Heb je zelf tips of opmerkingen over Winterzon? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info