Wintersport Zwitserland: Dynamisch en veelzijdig

Kwaliteit, professionaliteit en amusement in de sneeuw

Zwitserland is de bakermat van de skisport, maar werd daarna in populariteit voorbijgestreefd door Oostenrijk en Frankrijk. Toch is een wintersport Zwitserland dankzij het grote ski-aanbod en goede faciliteiten zeker de moeite waard. Lees meer

Met Zwitserse vakkundigheid brengen de vele ski-oorden je naar de hoogste toppen in de Alpen. 
 • Neckermann wintersport-20%

  Neckermann wintersport

  Heb je een hotel bij Neckermann gekozen, dan zie je aan de icoontjes welke Ski Service je kan bijboeken: skimateriaal, skipas of skilessen. Deze Ski Services maken je skivakantie nog voordeliger. Geniet ook van hun promoties die kunnen gaan tot 30% korting op je skivakantie.
  va. € 217 - Boek nu
 • Bezoek een ski- en kuuroord ineen
 • Ervaar professionalisme en kwaliteit
 • Geniet van het skiaanbod met één skipas 
 • Maak gebruik van talloze faciliteiten
Toon alle promoties Zwitserland

Geen verveling

Een wintersport Zwitserland is anders doordat sommige skiplekken autovrij zijn, en andere een mondain tintje hebben. Daar hangt wellicht een duurder prijskaartje aan, maar faciliteiten als een groot zwembad en tennisveld zijn dan ook ruimschoots aanwezig. Ook zijn er meestal talloze winkels en restaurants. Verveling is in de meeste Zwitserse skioorden uitgesloten.

Professioneler

De grootste verandering in de Zwitserse wintersport de laatste tien jaar is de professionalisering. Kleine skigebieden hebben zich gegroepeerd. Er kwamen moderne liften, pistes werden en worden uitgebreider en ook aan de langlaufers en winterwandelaars is gedacht. Skigebieden kunnen nu pronken met meer dan 100 km pistes in één skipas.Je hebt soms wel een skibus nodig om alle skipistes te verkennen binnen één gebied.

Dynamiek

Kortom, de Zwitserse skioorden stralen een enorme dynamiek uit. Met Zwitserse vakkundigheid brengen ze je naar de hoogste toppen in de Alpen. Bij de après-ski krijg je in vele oorden een ongeëvenaard aanbod aan mogelijkheden. Skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen? Tijdens een wintersport Zwitserland kan het allemaal.

Reviews en beoordelingen Wintersport Zwitserland

Heb je zelf tips of opmerkingen over Wintersport Zwitserland: Kwaliteit en professionaliteit? Plaats je beoordeling

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info