3 trends om je trouw net iets persoonlijker te maken

3 trends om je trouw net iets persoonlijker te maken

Als je in het huwelijksbootje stapt, moet alles perfect in orde zijn: je trouwkleed en/of het kostuum, een heerlijk diner, een prachtige locatie, muziek die iedereen naar de dansvloer brengt. De dag zelf is uiteraard het allerbelangrijkst, maar je brengt je gasten eigenlijk al weken op voorhand helemaal in de juiste sfeer met een uitnodiging die helemaal past in de stijl van je feest. Nog geen idee wat die stijl is? Laat je inspireren door deze drie trends.

Alles in stijlvol aquarel

Houd je van rustige natuurtinten, maar wil je het net iets anders aanpakken? Ga dan voor aquareltekeningen. Met deze mooie, zachte overgangen creëer je een moderne stijl, zonder drukte. Aquarel laat zich perfect combineren met een zwierig handschrift en gouden sierletters. Trek het lettertype van je trouwuitnodiging door naar het menu en de tafelkaartjes op het feest zelf en kies voor bloemen in dezelfde aquareltinten als je uitnodiging.

Niets persoonlijkers dan een foto

Het laatste wat je wil is dat je trouwuitnodiging identiek hetzelfde is als die van iemand anders. Je wil er uiteindelijk toch echt een persoonlijke en unieke stempel op drukken. We kennen allemaal de koppelfoto’s van de trouwdag zelf, maar waarom laat je geen spontane foto’s trekken om op de uitnodiging te gebruiken? De prachtige herinnering krijg je er zomaar bovenop.

Wil je het creatief aanpakken, spreek dan met de fotograaf af dat je niet alleen foto’s maakt voor op de uitnodiging, maar ook voor op het feest zelf: werk bijvoorbeeld met foto’s in plaats van tafelnummers. Meteen een fijne gesprekstarter voor de gasten!

Terug in de tijd

Een trend waar je echt alle kanten mee uit kan: geef je uitnodigingen een retrovibe. Deze stijl kan je echt tot in de kleinste details van je feest doortrekken. Ga voor een prachtige zwart-witte of sepia foto met een klassiek lettertype op jullie uitnodiging.

Op het feest zelf kan je zelf je kledij aanpassen: draag als man stoere bretellen in plaats van een riem, laat een bandje muziek uit lang vervlogen tijd spelen en geef een klassieke cocktail als aperitiefje. Ook de trouwbedankjes kan je helemaal old school maken: zet een photobooth neer en stuur de grappigste foto van elke gast terug als bedanking.

Welke stijl je ook kiest voor je uitnodigingen en feest, het is altijd fijn als de gasten al op voorhand ondergedompeld worden in de juiste sfeer. Wie weet kunnen zij er zelf hun outfit of cadeau aan aanpassen? Wat je ook kiest, zorg dat je stijl helemaal past bij wie je bent, alleen zo wordt je mooiste dag ook echt helemaal van jou.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info