Beter fotograferen met je smartphone

Beter fotograferen met je smartphone

Met onze nieuwste pdf-gids geven we je 75 tips om mooiere reisfoto’s met je smartphone te maken. Een pdf-gids van 90 bladzijden met inspiratie om mooiere foto’s te nemen, hoe je de instellingen het best kan wijzigen, hoe foto’s te bewerken met je smartphone, hoe backups te maken … Nu te koop in onze webshop.

Tips om mooiere foto’s te maken met je smartphone

We hebben het over beeldverhoudingen, hoe je lens proper te maken, gezichtsdetectie, beeldcompositie, spiegelbeelden, reflectie, zoomen en belichting … Wist je dat je ook je knop op de zijkant van je smartphone kan gebruiken? Weet je waar HDR, de ‘gulden snede’, ‘golden hour’, burstfunctie en lensflare betekenen? We leggen het je allemaal uit op onze blogpagina. Lees meer en download de gratis preview van onze gids ‘Smartphone Fotografie’.

De beste selfies maken met je smartphone

Wellicht heb je al ervaren dat het maar niet wil lukken om een mooie selfie te maken? Dikwijls zit het hem in de details en daarom geven we je een tiental tips. De juiste hoek en belichting zijn van groot belang. Werken met daglicht, gebruik geen flits en ga ook niet direct in het zonlicht gaan staan, maar heb je al gehoord van een ochtendselfie? Een goede tip is de boel op te ruimen achter je en hoe je die dubbele kin kan vermijden of verstoppen. Lees meer en download de gratis preview van onze gids ‘Smartphone Fotografie’.

Accessoires & attributen voor je smartphone

Er zijn heel wat accessoires en attributen die je kan kopen om betere foto’s met je smartphone te maken. En die zijn in tegenstelling tot bij de gewone fototoestellen echt niet duur. Maar alles begint misschien bij een goede powerbank die je smartphone van de nodige energie kan voorzien. Verder hebben we het nog over opzetlenzen, geheugenkaarten, een statiefje, selfiestick, microfoontje en zelfs een heuse printer in zakformaat. Lees meer en download de gratis preview van onze gids ‘Smartphone Fotografie’.

De beste apps om foto’s te bewerken op je smartphone

Je hoeft niet meer je laptop open te klappen om je foto’s te bewerken. Dit kan je nu ook doen op je smartphone en zelfs heel gebruiksvriendelijk. We hebben voor jou een heleboel apps getest en geven je hierbij 10 apps die je foto’s nog mooier maken. Bij de selectie horen uiteraard Snapseed, Lightroom en Unfold maar ook minder bekende zorgen voor positieve verrassingen. Lees meer en download de gratis preview van onze gids ‘Smartphone Fotografie’.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info