Deze reisgadgets mogen niet in je backpack ontbreken

Deze reisgadgets mogen niet in je backpack ontbreken

Welke spullen pak jij als eerste in, wanneer je op reis gaat? Is het je paspoort, zijn het je medicijnen, je camera of toch je mobiele telefoon? Het zijn slechts een paar voorbeelden van bezittingen die je absoluut niet thuis wilt laten liggen bij de start van je volgende reisavontuur. Er zijn nog veel meer gadgets die onderweg van pas zullen komen. In dit artikel zet ik de belangrijkste gadgets voor je op een rijtje. Welke van deze gadgets neem jij standaard al mee op reis?

Overleven op plekken zonder stroom

Mogelijk ben je voornemens om tijdelijk in het wild te kamperen, of te verblijven in een accommodatie waar je zeer waarschijnlijk geen stroom hebt. Ook op deze locaties wil je er zeker van zijn dat je telefoon werkt. Je wilt dingen op kunnen zoeken, het contact met anderen kunnen onderhouden en waar nodig hulp in kunnen schakelen in een noodsituatie. Vergeet om deze reden geen powerbank mee te nemen op reis. Populair is tegenwoordig een solar powerbank, welke je gedurende de dag op kunt laden middels het geïntegreerde zonnepaneel. Op een plek zonder stroom is ook een hoofdlamp of losse zaklamp onmisbaar.

Mogelijkheid om schoon water te drinken

Niet alleen kun je op plekken zonder stroom komen; ook zal je niet overal de beschikking hebben over schoon drinkwater. Een drinkfles met waterfilter is daarom onmisbaar. Kies voor een opvouwbare waterfles met filter, om niet te veel ruimte kwijt te zijn in je backpack. Zoek voor vertrek uit hoeveel liter water je met het filter kunt zuiveren, alvorens het filter vervangen moet worden. Wellicht heb je aan één filter niet voldoende. Naast een drinkfles met waterfilter kan het slim zijn om een aantal maaltijden in blik mee te nemen. Je hoeft deze blikken slechts te verwarmen om te kunnen genieten van een volwaardige maaltijd. Het klinkt wellicht niet zo lekker, maar dat is het wel! Onder meer de blikken van Chef Confit zijn populair.

Andere onmisbare gadgets tijdens je reis

Er zijn nog veel meer gadgets die je altijd mee zou moeten nemen. Bekijk onderstaande lijst eens, om te zien welke van deze reisgadgets jij nog in huis moet halen voor je eerstvolgende avontuur.

  • Sneldrogende handdoek
  • Oplader met meerdere USB-poorten
  • Afsluitbaar, waterdicht hoesje voor je paspoort
  • Flightbag om schade aan je backpack te voorkomen
  • Meerdere losse slotjes
  • Vacuümzakken
  • Lees ook onze checklist en vergeet niets

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info