Duurzame Ardennen

Duurzame Ardennen

Deze gloednieuwe uitgave laat je de Belgische Ardennen duurzaam verkennen en is heel praktisch opgebouwd. Zo lees je hoe elke bestemming met de trein of ander openbaar vervoer kan bereikt worden. Het ontbreekt ook niet aan adressen, contactgegevens, website ... En mocht er nog iets ontbreken dan lees je het zeker op het einde in het hoofdstuk 'Praktische tips van A tot Z'.

Het staat boordevol tips om iets te bezoeken in deze veelzijdige Ardennen. Soms in het teken van duurzaamheid zoals Aquascope in Virelles maar eveneens een activiteit in de natuur zoals wandelen, fietsen, kayakken ... De vele lekkere troeven van de Ardennen, gemaakt met lokale producten, komen ook aan bod. En daar horen ook veel bieren bij en soms iets sterkere dranken. De auteur heeft het ook over de natuur, het landschap en zijn bewoners.

Grote troef van deze reisgids is de bruikbaarheid voor zowel een groene jongen, een milieubewuste reiziger als elkeen die gewoon een vakantie of weekendje in de Ardennen wil doorbrengen.

Als je deze gids doorneemt stel je vast dat door duurzaam te reizen je niet moet inboeten aan comfort, beleving, lekker eten en drinken, logies, activiteiten. Dit is een zeer duidelijke onderliggende boodschap.

Auteur: Robert Declerck
De gids telt 110 blz. en kost €19,50. Ook als e-book verkrijgbaar. ISBN 9789461230515
Lees meer informatie over de gids.

Bekijk onze reisaanbiedingen ...

  • Alle promoties Ardennen 2 tot 4 dagen

    Alle promoties Ardennen 2 tot 4 dagen

    We hebben een ruim aanbod aan promoties in de Ardennen, van 2- tot 4-daagse al dan niet gastronomisch en inclusief entreetickets, of een wellness verblijf in Spa. Ontdek ze nu allemaal. 
    va. € 129 - Boek nu

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info