Familieplezier aan de westkust: ontdek de topattracties van San Francisco tot Los Angeles

Familieplezier aan de westkust: ontdek de topattracties van San Francisco tot Los Angeles

Een vakantie naar Amerika is echt een geweldige keuze. Amerika is zo’n mooi land met eindeloze bezienswaardigheden. Als je je ergens niet hoeft te vervelen, is het wel aan de westkust van Amerika. Hier vind je alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie, van strand tot natuur en terug naar de stad. Er is voor iedereen wat wils. Dat maakt de westkust ook zo geschikt voor een familiereis. Ouders en kinderen kunnen hier heerlijk genieten van alles wat dit land te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op? Koffers inpakken en gaan!

Eindeloos plezier in het pretpark

In eerste instantie denk je misschien dat naar Amerika met kinderen geen goed plan is. Maar er zijn zoveel activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin. Wat is er nou leuker dan met het hele gezin een dag door het pretpark te huppelen? Van de ene achtbaan naar de andere, lekker snacken en de longen uit je lijf gillen als het even te spannend wordt. Ook voor zulke activiteiten zit je aan de westkust goed, aan pretparken hier geen gebrek. Je kan naar Six Flags, naar Universal Studios in Hollywood of naar de Wizarding World of Harry Potter. Dit zijn prachtige pretparken waar je gegarandeerd een geweldige dag hebt met het hele gezin.

Terug naar de natuur

Afhankelijk van hoe oud je kinderen zijn, kan het ook heel leuk zijn om een dag te spenderen in een van de prachtige natuurparken aan de westkust. Je hebt genoeg keuze en er zijn ook veel hikes die prima te doen zijn voor jongere kinderen. Zelf weet je natuurlijk het beste wat je kinderen leuk vinden, maar deze natuurparken zoals Yosemite National Park zijn absoluut een toevoeging aan je reis. Je kunt de gigantische bomen in Sequoia of El Capitan gaan bekijken, deze prachtige stukken natuur ga je zeker niet snel vergeten. Voor de dierenfans onder ons is een bezoekje aan het San Diego Zoo Safari Park ook erg leuk.

Toch liever vertoeven op het strand?

Je gelooft het niet, maar ook voor een dagje strand zit je aan de westkust goed. Er zijn prachtige stranden waar je kan surfen of bodyboarden of lekker zandkastelen maken. Als je genoeg hebt van het strand, is het ook leuk om een bezoekje te brengen aan de pier bij Santa Monica. Hier heb je ook erg leuke activiteiten voor het hele gezin. Kortom, voor een geweldige reis voor jong en oud is de westkust de perfecte bestemming.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info