Keukenhof 2021: 'A World of Colours'

Keukenhof 2021: 'A World of Colours'

 A World of Colours

Thema in 2021 was 'A World of Colours' en dat staat voor een zeer kleurrijk parcours. Er komen mensen van over de ganse wereld met een diverse cultuur en dat willen ze ook weerspiegelen in Keukenhof. Maar in 2021 zal het allemaal een beetje aangepast zijn met de coronamaatregelen. Zo verwachten ze zo'n 800.000 bezoekers op een veilige manier te kunnen ontvangen.

Meer dan 1 miljoen bezoekers

Het Keukenhof slaagt er telkens in de grote massa te begeesteren. Honderden bloembollen kwekers presenteren er hun fraaiste creaties waardoor het Keukenhof een open venster wereldwijd aanbiedt voor de sierteeltsector in Nederland. Dat dit aanspreekt, bewijzen de cijfers van het aantal bezoekers. Al vijf jaar op rij komen ruim één miljoen bezoekers naar het Keukenhof in Lisse, in 2019 waren dat er 1,5 miljoen. Voor 2021 zal dit wellicht de helft zijn door de coronamaatregelen.

Ons bezoek aan Keukenhof tijdens een eerdere editie

Keukenhof from Yves Verfaillie on Vimeo.

Praktisch

Het Keukenhof, Stationsweg 166 A, 2161 AM Lisse.
Meer info over openingsdatum: www.keukenhof.nl 

Bekijk onze reisaanbiedingen ...

  • Lastminutes en promoties in Leiden

    Lastminutes en promoties in Leiden

    Keuze uit meer dan 30 hotels, vakantiewoningen en B&B's in Leiden, soms tot 50% korting (afhankelijk van de reisperiode). Vanuit Leiden kan je met de bus verschillende malen per dag naar Keukenhof en terug.
    va. € 65 - Boek nu

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info