Keukenhof 2020: een virtuele rondleiding

Keukenhof 2020: een virtuele rondleiding

Keukenhof 2020 is afgelast

Het Keukenhof in Lisse was klaar voor de lente 2020. Het thema zou 'A World of Colours’ geweest zijn. Maar de meer dan 1 miljoen verwachte bezoekers kunnen door de coroncrisis de tuinen dit jaar niet bezoeken. Het allermooiste lentepark ter wereld waar je kan genieten van de mooiste bloemen en planten kan niet openen in 2020.

Om de grote toestroom iets gemakkelijker op te vangen, is er sedert 2018 een nieuw entreegebouw. De ruime parking geeft toegang aan 4500 auto's en 1000 autocars. Achter de toegang gaat dan een bloemenwereld open van tulpen, freesia's, orchideeën, rozen, lelies, amarryllis, anjer en vele andere bloemen. 

A World of Colours

Thema in 2020 was 'A World of Colours' en dat staat voor een zeer kleurrijk parcours. Er komen mensen van over de ganse wereld met een diverse cultuur en dat willen ze ook weerspiegelen in Keukenhof.

Meer dan 1 miljoen bezoekers

Het Keukenhof slaagt er telkens in de grote massa te begeesteren. Honderden bloembollen kwekers presenteren er hun fraaiste creaties waardoor het Keukenhof een open venster wereldwijd aanbiedt voor de sierteeltsector in Nederland. Dat dit aanspreekt, bewijzen de cijfers van het aantal bezoekers. Al vijf jaar op rij komen ruim één miljoen bezoekers naar het Keukenhof in Lisse, in 2019 waren dat er 1,5 miljoen.

Ons bezoek aan Keukenhof tijdens een eerdere editie

Keukenhof from Yves Verfaillie on Vimeo.

Praktisch

Het Keukenhof, Stationsweg 166 A, 2161 AM Lisse.
Editie 2020 is afgelast door de coronacrisis.
Meer info over openingsdatum: www.keukenhof.nl 

Bekijk onze reisaanbiedingen ...

  • Lastminutes en promoties in Leiden

    Lastminutes en promoties in Leiden

    Keuze uit meer dan 30 hotels, vakantiewoningen en B&B's in Leiden, soms tot 50% korting (afhankelijk van de reisperiode). Vanuit Leiden kan je met de bus verschillende malen per dag naar Keukenhof en terug.
    va. € 65 - Boek nu

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info