Keukenhof 2019: Flower Power, de kracht van bloemen

Keukenhof 2019: Flower Power, de kracht van bloemen

Het Keukenhof in Lisse is klaar voor de lente 2019. Het thema dit jaar is ‘Flower Power, de kracht van bloemen’. Vanaf 21 maart tot en met 19 mei 2019 worden ca. 1 miljoen bezoekers verwacht om in het allermooiste lentepark ter wereld te genieten van de mooiste bloemen en planten. Koop je ticket vooraf online en voorkom zo wachttijden.

Om de grote toestroom iets gemakkelijker op te vangen, is er sedert 2018 een nieuw entreegebouw. De ruime parking geeft toegang aan 4500 auto's en 1000 autocars. Achter de toegang gaat dan een bloemenwereld open van tulpen, freesia's, orchideeën, rozen, lelies, amarryllis, anjer en vele andere bloemen. 

Flower Power, de kracht van bloemen

Thema in 2019 is 'Flower Power, de kracht van bloemen'. Het gaat enerzijds over inspireren en verbinden. Mensen geven een bloemetje cadeau als waardering, vriendschap en dank. Tulpen kunnen hele felle kleuren hebben en dat wijst dan op de Flower Power van de jaren '70.

Meer dan 1 miljoen bezoekers

Het Keukenhof slaagt er telkens in de grote massa te begeesteren. Honderden bloembollen kwekers presenteren er hun fraaiste creaties waardoor het Keukenhof een open venster wereldwijd aanbiedt voor de sierteeltsector in Nederland. Dat dit aanspreekt, bewijzen de cijfers van het aantal bezoekers. Al vier jaar op rij komen ruim één miljoen bezoekers naar het Keukenhof in Lisse, in 2018 waren dat er 1,4 miljoen.

Ons bezoek aan Keukenhof tijdens een eerdere editie

Keukenhof from Yves Verfaillie on Vimeo.

Praktisch

Het Keukenhof, Stationsweg 166 A, 2161 AM Lisse.
Van donderdag 21 maart tot en met zondag 19 mei 2019
Meer info: www.keukenhof.nl 

 

Bekijk onze reisaanbiedingen ...

  • Lastminutes en promoties in Leiden

    Lastminutes en promoties in Leiden

    Keuze uit meer dan 30 hotels, vakantiewoningen en B&B's in Leiden, soms tot 50% korting (afhankelijk van de reisperiode). Vanuit Leiden kan je met de bus verschillende malen per dag naar Keukenhof en terug.
    va. € 65 - Boek nu

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info