Keukenhof 2018: Romantiek in Bloemen

Keukenhof 2018: Romantiek in Bloemen

Het Keukenhof in Lisse is klaar voor de lente 2018. Het thema dit jaar is ‘Romantiek in Bloemen’. Vanaf 22 maart tot en met 13 mei 2018 worden ca. 1 miljoen bezoekers verwacht om in het allermooiste lentepark ter wereld te genieten van de mooiste bloemen en planten.

Om de grote toestroom iets gemakkelijker op te vangen, gaat dit jaar een nieuw entreegebouw open. Achter deze toegang gaat dan een bloemenwereld open van tulpen, freesia's, orchideeën, rozen, lelies, amarryllis, anjer en vele andere bloemen. Koop je tickets voordelig online: klik hier.

Romantiek in Bloemen

Thema in 2018 is Romantiek in Bloemen. Het een is zeker verbonden met het ander. Bovendien bevat de tuin van Keukenhof heel wat romantische plekjes met doorkijkjes en eeuwenoude bomen. De tuin werd trouwens aangelegd in een periode die voor de kunstenaars doorging als de Romantiek (1857).

Meer dan 1 miljoen bezoekers

Het Keukenhof slaagt er telkens in de grote massa te begeesteren. Honderden bloembollen kwekers presenteren er hun fraaiste creaties waardoor het Keukenhof een open venster wereldwijd aanbiedt voor de sierteeltsector in Nederland. Dat dit aanspreekt, bewijzen de cijfers van het aantal bezoekers. Al drie jaar op rij komen ruim één miljoen bezoekers naar het Keukenhof in Lisse.

Ons bezoek aan Keukenhof in 2017

Keukenhof from Yves Verfaillie on Vimeo.

Praktisch

Koop je tickets voordelig online: klik hier.

Het Keukenhof, Stationsweg 166 A, 2161 AM Lisse.
Van donderdag 22 maart tot en met zondag 13 mei 2018
Meer info: www.keukenhof.nl 

Bekijk onze reisaanbiedingen ...

  • Lastminutes en promoties in Leiden

    Lastminutes en promoties in Leiden

    Keuze uit meer dan 30 hotels, vakantiewoningen en B&B's in Leiden, soms tot 50% korting (afhankelijk van de reisperiode). Vanuit Leiden kan je met de bus verschillende malen per dag naar Keukenhof en terug.
    va. € 65 - Boek nu

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info