'Lang op reis' in Gent

'Lang op reis' in Gent

De jaarlijkse infoavond 'Lang op reis’ gaat door op zaterdag 1 december 2018 in Gent. Het is een organisatie van Wegwijzer vzw. Op deze infoavond is het in de eerste bedoeling een forum te bieden voor reizigers die wat langer weg willen zijn dan de modale toerist. Je kan er terecht bij ervaren reizigers die je inlichten over hun reiservaringen bij lange reizen.

De grote wereld intrekken, ver weg naar andere continenten. Je kan plannen maken voor een lange reis, maar hoe maak je die plannen concreet? Maar als je nog nooit eerder op weg was voor een groot en lang avontuur, dan zit je met veel vragen. Op zaterdag 1 december 2018 tussen 18 en 22 uur kan je terecht bij reiservaringsdeskundigen en informanten. Zij zullen je graag helpen. Zit je met praktische vragen i.v.m. een reisverzekering, gezondheidsvoorschriften, veiligheid, transportmiddelen enz? Kan ik mijn kinderen zomaar meenemen? Reis je best met anderen of kan je op veilig spelen door solo te reizen? Te voet, met de fiets, liftend? 

Ervaringsdeskundigen helpen je op weg

Welke bestemming je ook in gedachten hebt. Je vindt zeker iemand op de infoavond 'Lang op reis' om je wegwijs te maken in het doolhof van vragen en twijfels waar je nu nog mee zit. Er zullen een 25-tal informanten aanwezig zijn. Reizigers die nog maar pas of recent voor lang op reis waren met allemaal minstens een half jaar aan reisbelevenissen op zak. Zij reisden in Noord- Amerika, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Australië, … Voor een lijstje van de informanten kijk je hier

Bovendien kan je meegenieten van boeiende en inspirerende beeldreportages.    

Praktisch

'Lang op reis', infoavond organisatie Wegwijzer vzw. Zaterdag 1 december 2018, van 18.00 – 22.00 u. Loods 25, Vissersdijk 1, 9000 Gent (laag rood gebouw van Gentse Roei- en Sportvereniging. Vooraf inschrijven is nodig. Dit kan via de website Wegwijzer.be Gratis toegang voor jongeren en jongvolwassenen tot 31 jaar. Anderen: 10 euro. Ruime parkeergelegenheid op domein of in de onmiddellijke buurt.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info