Leiestreek: Kunstzomer 2019

Leiestreek: Kunstzomer 2019

Vier steden en gemeenten uit de Leiestreek bieden je tussen 2 juni en 22 september 2019 op 13 verschillende locaties de kans om kennis te maken met hedendaagse moderne kunst. Het kadert allemaal in het teken van Kunstzomer Leiestreek, een groot opgezet kunstproject dat dit jaar al voor de 11de keer plaatsvindt. Dit zijn de 4 deelnemende gemeentes: Gent (juni), Anzegem (juli), Deerlijk (augustus) en Roeselare (september).

Meer dan 30 kunstenaars stellen hun werk tijdens Kunstzomer Leiestreek 2019 tentoon en die kan je ontdekken op diverse, niet alledaagse, manieren. In Gent kan je het met de fiets ontdekken in het Groot Vleeshuis, de Bourgoyen en het Geuzenhuis. Beeldhouwers vind je dan terug in Anzegem in het Sint-Arnolduspark en in het Lijsternest. Deerlijk pakt dan uit met het minder bekende Museum René De Clercq en verrast je ook op diverse locaties in Sint-Lodewijk. In Roeselare kan je dan weer terecht in het vroegere postgebouw en het Klooster De Bremstruik.

Praktisch
- Van zondag 2 juni tot en met zondag 22 september 2019
- Meer informatie, de gratis programmabrochure en de geveilde kunstwerken waarop je een bod kan doen: www.kunstzomer-leiestreek.be  

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info