Lichtfestival Brussels Bright 2020

Lichtfestival Brussels Bright 2020

Net zoals vorig jaar kan je in Brussel van donderdagavond 13 februari tot zondagavond 16 februari 2020 genieten van een prachtig lichtfestival. Bright Brussels, Festival of Light 2020 is gedurende die dagen van 19 tot 23 uur gratis te bezichtigen langs een wandelparcours.

Ontdek 20 lichtinstallaties

Kunstenaars uit binnen- en buitenland kleuren monumentale gebouwen in met lichtshows en videomapping. De Hallepoort kan je tijdens deze dagen ook beklimmen (169 trappen, betalend) voor een ‘Panorama by night’. En je kan er een speciaal biertje drinken: ‘Pier den Drol’. Pieter Bruegel zal op de Hallepoort geëerd worden met een bijzondere videomapping onder de titel ‘Winter’.

Nieuw wandelparcours

Het wandelparcours is dit jaar anders en start aan de metrohalte Sint-Katelijneplein en brengt je onder meer langs de Grote Markt, Poelaert, Marollen, Zavel en Koninklijke wijk. Als je de wandelroute volgt zoals op het plannetje in de folder dan eindig je ter hoogte van het Centraal Station. De route met beschrijving van de lichtinstallaties kan je downloaden op hun website.

Kom bij voorkeur met de trein naar Brussel, stap uit in het Centraal Station en neem de metro naar het Sint-Katelijneplein (lijn 1 richting Weststation of lijn 5 richting Erasmus).
Website: https://bright.brussels/nl/node/1

Foto Bright Brussels 2019: copyright Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info