Limburg Vakantiegids 2020

Limburg Vakantiegids 2020

Toerisme Limburg pakt uit met de nieuwe Limburg Vakantiegids 20, 'Kom opladen in Limburg'. Deze gratis te verkrijgen vakantiegids is dé ideale handleiding om jouw uitstap of vakantie in Limburg te plannen. De gids van liefst 316 pagina's bevat heel wat praktische informatie en zit boordevol inspiratie voor een leuke daguitstap. Met weetjes, handige tips, interessante logeerplekjes, leuke bezienswaardigheden en nog zoveel meer. Het is ook de meest complete gids voor logies van Limburg, net geen 300 adresjes zijn opgenomen.

Of je een liefhebber bent van de herfst, winter, lente of zomer, in Limburg is er een heerlijk aanbod voor elk seizoen. Wandelen, fietsen, met de scooter op stap of een autoritje, het is altijd feest in het fraaie Limburgse landschap. Bovendien kan je alle dagen rekenen op de Limburgse gastvrijheid. 

Zoek je ideeën voor kindvriendelijke uitstapjes, wil je al eens vooraf inspirerende foto's zien, aarzel dan niet en neem die Limburg Vakantiegids 2020 bij de hand en ga maar plannen.

25 jaar fietsknooppunten

Het is inderdaad al 25 jaar geleden dat Limburg uitpakte met de fietsknooppunten. Ondertussen beslaat het fietsroutenetwerk zo'n 2000 kilometer. In deze vakantiegids staat fietsen ook centraal en heel wat regio's worden voorgesteld met de fiets. Ook de fietskaart en het infoboekje zitten in het nieuw. Voor alle duidelijkheid de knooppunten blijven dezelfde, daar is niets aan gewijzigd. Een aantal trajecten werden wel gewijzigd en 'Fietsen door de bomen' en Fietsen door het Water' staan extra in de kijker. In het infoboekje vind je dan nog eens 18 nieuwe fietslussen, een tweedaagse fietsroute en een route ideaal voor minder mobiele fietsers.

Ophalen of downloaden

Je kan de Limburg Vakantiegids 2020 gratis afhalen in een toeristisch kantoor en bij een beperkt aantal logies in Limburg. 
Beter is de gids digitaal te bekijken via deze pagina, downloaden is niet mogelijk.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info