Limburg Vakantiegids 2019

Limburg Vakantiegids 2019

Toerisme Limburg pakt uit met de nieuwe Limburg Vakantiegids 2019. Deze gratis te verkrijgen vakantiegids is dé ideale handleiding om jouw uitstap of vakantie in Limburg te plannen. De gids van liefst 330 pagina's bevat heel wat praktische informatie en zit boordevol inspiratie voor een leuke daguitstap. Met weetjes, handige tips, interessante logeerplekjes, leuke bezienswaardigheden en nog zoveel meer. Kortom, de Limburg Vakantiegids is dé ideale en complete gids om van Limburg te komen proeven in 2019.

Of je een liefhebber bent van de herfst, winter, lente of zomer, in Limburg is er een heerlijk aanbod voor elk seizoen. Wandelen, fietsen, met de scooter op stap of een autoritje, het is altijd feest in het fraaie Limburgse landschap. Bovendien kan je alle dagen rekenen op de Limburgse gastvrijheid. 

Zoek je ideeën voor kindvriendelijke uitstapjes, wil je al eens vooraf inspirerende foto's zien, aarzel dan niet en neem die Limburg Vakantiegids 2019 bij de hand en ga maar plannen.

1 gids. 10 covers!

De inhoud van de gidsen is steeds dezelfde maar de cover is wel verschillend. Het stelt de veelzijdigheid van Limburg en de Limburgers voor. De mensen op de covers zijn Limburgers en genieten niet van een status van bekendheid. Ze willen hun gastvrijheid in de verf zetten en er staat dan ook in koeien van letters op de cover 'Altijd welkom'. Per regio of stad is er een andere ambassadeur aan het woord. Hij of zij schrijft wat commentaar bij de bezienswaardigheden of tips die in het boek staan genoteerd.

Praktisch voor Vlamingen

Je kan de Limburg Vakantiegids 2019 gratis afhalen in jouw krantenwinkel (alleen Vlaanderen) tot einde voorraad (ten laatste eind februari).
Normaal moet die het ganse jaar voorradig zijn in de toeristische infokantoren, logies en attracties in Limburg.
Je kan die gids ook afhalen bij een boekhandel in jouw buurt maar daarvoor wel eerst een formuliertje invullen, via deze link.

Woon je in Nederland?

De gids kan gratis aangevraagd worden en naar je thuisadres verstuurd via deze link.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info