Mobicar '19, beurs caravans en motorhomes

Mobicar '19, beurs caravans en motorhomes

Mobicar '19 gaat dit jaar door van donderdag 3 tot en met maandag 7 oktober 2019 in Brussels Expo op de Heizel. Er staan niet minder dan 700 nieuwe modellen van caravans en campers, bovenop heel wat accessoires en alles voor een geslaagde kampeervakantie. De organisatoren verwachten heel wat volk want de verkoop van zowel caravans als motorhomes stijgt ook dit jaar.

Mobicar ‘19 nu nog groter

Zoals vorig jaar heeft de beurs drie zones: motorhomes, caravans en accessoires waarbij ook de diensten en stacaravans een plaatsje krijgen. Dit jaar kan je ook een testrit maken met een motorhome, voor het geval je zou twijfelen of rijden met zo’n groot voertuig wel je dada is. Inschrijven voor dit event is verplicht, link staat op de homepagina van de beurswebsite.

En als je een caravan of motorhome koopt dan krijg je van de beursorganisatie een fles champagne. Kom je met de camper of caravan dan kan je overnachten net naast de beurs, vooraf inschrijven is wel noodzakelijk via hun website. 
Voor alle info en registraties: www.mobicar.be

Enorme groeicijfers verkoop caravans en campers

In 2018 waren 12,24% meer motorhomes verkocht dan in 2017. In de eerste jaarhelft van 2019 werd er opnieuw een groeicijfer van 10,75% genoteerd. In concrete aantallen betekent dit dat er van begin januari tot einde juni 3235 nieuwe campers werden ingeschreven. 

Ook de caravans blijven niet achter. Waar er vorig jaar eerder een bescheiden stijging werd genoteerd, is dat in 2019 al veel hoger. In 2018 werden er 837 nieuwe caravans ingeschreven, in het eerste half jaar van 2019 zijn er dat al 814, dus zal ook 2019 een succesjaar zijn voor de caravansector.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info