Ontdek de verborgen schatten van Australië

Ontdek de verborgen schatten van Australië

Australië is één van die plekken waarvan iedereen altijd zegt: daar móet je een keer in je leven geweest zijn, en dan ben je verkocht. En, we kunnen je vertellen, daar is niets aan gelogen. Alleen het besef dat je je helemaal aan de andere kant van de wereld bevindt zorgt ervoor dat die blije spanning door je lijf zal gieren. Australië is, ook niet gek aangezien het zo’n groot continent is, ontzettend veelzijdig. Van natuurgebieden tot steden waar van alles te beleven is, en de ontzettend uitgestrekte kustlijn. Dit maakt Australië ook een uiterst geschikte plek om met kinderen naartoe te gaan: ze hoeven zich namelijk niet te vervelen!

Vliegen naar Australië

Wanneer je naar Australië vliegt voor een vakantie, moet je er rekening mee houden dat je tussen de 25 en 30 uur in het vliegtuig zit. Dat is niet gek, gezien de afstand die het vliegtuig moet overbruggen tot het op de bestemming kan landen. Heb je een reis naar Australië op de planning? Dan is het dus ook aan te raden om er wat meer tijd voor uit te trekken, want anders is het zonde van de lange vliegreis. Bedenk van tevoren hoe je je kinderen gaat vermaken in het vliegtuig en neem spelletjesboek, knuffels en lekkere snacks voor ze mee. Voor je het weet zet je met het hele gezin voet op Australische bodem, en kan de vakantie beginnen!

En wat valt er te beleven?

Nou, heb je even? Want hier kunnen we wel een heel boek over schrijven in plaats van een beknopte blog. Tijdens een  familiereis door Australië is er echt voor iedereen wat wils. Hoewel de meesten het, helemaal wanneer er kinderen in het spel zijn, fijn vinden om niet de hele planning van tevoren al vast te leggen, is het wel handig om enigszins voorbereid op reis te gaan. Wanneer je van tevoren een reisspecialist inschakelt, hoef je tijdens de reis zelf ook minder na te denken. En dat zal ongetwijfeld zorgen voor dat extra vleugje vakantiegevoel! Waar je aan moet denken bij de mogelijkheden? Bezoek natuurgebieden, steden, parken, stranden, grotten, jungles, en leer over de geschiedenis en de originele bewoners van Australië. De accommodaties zijn op deze manier ook van tevoren geregeld. Ook een groot voordeel van het uitstippelen van de reis met een reisspecialist: wanneer je een kinderwagen, autostoeltje of andere zaken nodig hebt, wordt hier ook van tevoren over nagedacht. Zo kun je echt met een ontspannen gevoel op reis.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info