Ontdek het nieuwe reizen

Ontdek het nieuwe reizen

De uitgeverij 'Informatie Verre Reizen', bekend van zijn boekjes 'Te gast in' bestaat 30 jaar. Daar past uiteraard een bijzondere uitgave bij. 'Ontdek het nieuwe reizen, 25 duurzaam reizen tips' geeft je een beeld hoe je het best duurzaam kan reizen. Duurzaam staat niet alleen voor milieubesparend, doch ook voor weinig of geen impact op de leefomgeving van de lokale bevolking.

De redactie is erin geslaagd om over dit onderwerp een zeer leuk boekje te schrijven. In 25 tips, geïllustreerd met écht goede cartoons, weet je wat je kan doen om hier toe bij te dragen. Het zijn eenvoudige tips die geen zware inspanning vragen of een totale ommekeer van je vakantiebeleving.

Het is een Nederlandse uitgave, de tips zijn evengoed bruikbaar als Vlaming. Alhoewel mij niet direct duidelijk was wat een 'knijpkat' is, blijkt een soort zaklamp te zijn waarvan je zelf de energie produceert. De redactie verwijst wel eens naar Nederlandse websites maar nooit worden de Belgische equivalenten erbij vermeld.

Het zijn 25 handige tips die je best doorneemt bij de voorbereiding van je reis. Immers het reserveren van een vervoermiddel zal mee bepalen of je duurzaam reist of niet. Er is nog een lange weg af te leggen naar een duurzaam toerisme, dit boekje levert hiertoe een bijdrage.

Praktisch

Pagina's 56 
ISBN 978-94-6016-0776
Prijs Pocket € 4,95 
Prijs PDF € 0,99 (alleen via onderstaande link)
Meer info op Tegastin.nl

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info