Ontdek meer van Europa met een camper vakantie

Ontdek meer van Europa met een camper vakantie

Liefhebbers van een camper hoef je het eigenlijk niet te vertellen. Op vakantie met een camper betekent een groot gevoel van vrijheid. Je hebt Europa aan je voeten en de tijd aan jezelf. Stippel je de route vooraf helemaal uit, of laat je het aan het toeval over waar je uiteindelijk naartoe rijdt? Je kunt het mooie weer volgen, of op avontuur gaan in een land waar je nog niet eerder geweest bent. De vrijheid van de camper brengt je op de mooiste plekjes. En met de juiste camper accessoires hoef je onderweg ook verder nergens aan te denken.

Comfortabel onderweg en uitgerust aankomen

Wat dacht je van eeen rondreis met de camper door Noorwegen? De ene dag rijd je meer kilometers dan de andere dag. Je wilt natuurlijk comfortabel zitten, ongeacht de afstand die je aflegt. Kies daarom voor camper accessoires die je een fijne zithouding geven en dus voor extra comfort zorgen onder het rijden.

Zo rijd je niet alleen ontspannen, je komt ook uitgerust aan na een dag onderweg zijn. Denk aan een hoofdsteun die zachter is en een ergonomische vorm heeft, of een draaiplateau waar je de stoel op kunt plaatsen. Dit maakt het in- en uitstappen een stuk eenvoudiger, zowel voor de chauffeur als voor de bijrijder.

Kies daarnaast nog voor stoelhoezen in verschillende kleuren, van zachte stof en met foamvulling. Deze stoelhoezen sluiten naadloos om de stoelen en beschermen niet alleen de originele bekleding maar geven ook extra zitcomfort onderweg.

Je eigen stekje onderweg

Met een camper ben je vaak op doorreis, maar als je de omgeving uitgebreider wilt bekijken, dan kun je ook een aantal nachten op een camping staan. Maak het gezellig met camperaccessoires, zoals een extra luifel of campertent. Hierdoor kun je buiten zitten, maar toch profiteren van de schaduw. En mocht het een keer regenen, dat heb je met de tent net iets meer bewegingsruimte buiten de camper, terwijl je toch droog blijft.

Voor de felle zon gebruik je camper accessoires die de warmte buiten laten, zoals een verduisteringsrolgordijn. Of je kiest voor een klapraam met getint glas, waardoor je wel de frisse lucht binnen kunt laten en toch de felle zon buiten houdt. Pak tijdens deze langere tussenstop eens de fiets van de fietsendrager achterop de camper. Je haalt de fietsen moeiteloos van de dragen, dankzij het mechanisme dat de fietsen bijna tachtig centimeter laat zakken. Vergeet ook niet om een omvormer voor de camper mee te nemen, zodat je eenvoudig je elektrische apparatuur kan meenemen.

Handige en ruimtebesparende camper accessoires

Voor een langere vakantie heb je veel spullen bij je. Camper accessoires bieden uitkomst als het gaat om het efficiënt benutten van de ruimte die er in de camper is. Kies daarom de speciale camper accessoires die altijd van pas komen, een inklapbare hanger kapstok, een vouwbare steun voor een klaptafel of een roterende tafelpoot om de tafel gemakkelijk aan de kant te draaien.

In het keukenkastje staan opvouwbare pannen en in het toilet plaats je een mini toiletborstel. Ga je een dagje op pad en laat je de camper op een parkeerterrein achter, dan is het een geruststellend idee dat je iPad en andere kostbaarheden in het kluisje opgeborgen zijn.

Camper accessoires voorzien in alles om een ontspannen vakantie te hebben, met een volledig uitgeruste inrichting van de camper. Ben je nog nooit op reis geweest met de camper? Lees dan ook zeker onze blogpost, voor het eerst met de camper op reis.

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info